Etherische olie - Laurier

PR024

€ 7,50

14 Items

Je bent nog niet ingelogd

100% pure etherische laurierolie. Deze essentiële olie bestrijdt op natuurlijke wijze infecties, bevordert de ademhaling, regenereert de huid, harmoniseert het zenuwstelsel en is ideaal voor mond- en tandverzorging.

Inhoud: 5 ml

 

Deze essentiële laurus nobilis olie:

 ​is 100% natuurlijk

 werkt pijnstillend en slijmoplossend

 heeft een antibacteriële werking

De laurierboom is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Deze boom heeft een donkergrijze schors en draagt gladde, donkergroene blaadjes die aan de onderkant lichter zijn.

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.  

Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, bij het geven van borstvoeding of bij kinderen onder 3 jaar. Niet meer innemen dan de aanbevolen dosering. Huidirritatie bij direct contact is mogelijk. Op een droge, koele plek bewaren. 

2 druppels 3x per dag op een neutrale drager (honing, rietsuiker of plantaardige olie).

Oraal innemen: ++++
Gebruik rechtstreeks op de huid: ++++
In de diffuser: +
(+++++ = Ten zeerste aangeraden)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt