Herbruikbare bijenwas vershoudfolie Tropische vruchten pack van 2 - Anotherway

€ 19,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,78
4 5% Tot € 3,90
8 7% Tot € 10,92
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Eerlijke handel
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

My Bee Wrap Tropical Fruits is een ecologisch en economisch alternatief voor traditionele plastic of aluminium folie. Deze herbruikbare voedselverpakkingen, gemaakt van biologisch katoen en bijenwas, kunnen met de hand gewassen worden en zijn composteerbaar aan het einde van hun levensduur. Bewaar restjes maaltijden, wikkel je kaas, verse producten in of neem je lunch of bereide gerechten overal mee naartoe met de mogelijkheden die My Bee Wrap biedt!

Ref: AY002

De bijenwas voedselverpakkingsset is een innovatief en ecologisch alternatief voor plastic. Praktisch en natuurlijk, het is ontworpen om je voedsel te bewaren terwijl je het milieu respecteert.

  • Bevat 4 verpakkingen in verschillende maten: 1 klein (20 x 18 cm), 2 middelgrote (28 x 25 cm elk), en 1 groot (35 x 34 cm).
  • Gemaakt zonder plastic, voor een zero-waste benadering.
  • Natuurlijk en vrij van toxines, zonder BPA.
  • De verpakkingen zijn wasbaar, herbruikbaar en composteerbaar.
  • Geen smaak of geuroverdracht naar de voedingsmiddelen, waardoor hun versheid behouden blijft.

  • Gebruik: Ideaal voor het wikkelen van fruit, groenten, kaas, brood, sandwiches, snacks, en voor het afdekken van kommen en bakjes.
  • Afmetingen: Set van 4 verschillende maten. 1 klein (20 x 18 cm), 2 middelgrote (28 x 25 cm elk), en 1 groot (35 x 34 cm).
  • Certificeringen: GOTS-gecertificeerd voor biologisch katoen. Product zonder plastic, natuurlijk en niet-toxisch.
  • Samenstelling: Biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd), bijenwas, jojoba-olie, dennenhars.

Anotherway is een innovatieve Franse merk dat onze dagelijkse routine revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl te bevorderen. Het biedt een assortiment van ecologische producten, van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoo-tabletten. Lokale productie in Marseille, de producten van Anotherway zijn ontworpen om praktisch, effectief en eco-vriendelijk te zijn, met eenvoud en prestaties in het oog. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt