2+

Houten Speelfiguurtjes - Domino Up

DJ392

€ 20,95

9 Items

Je bent nog niet ingelogd

Hoe schattig kan een dominospel zijn? Deze vrolijke houten figuurtjes bestaan uit 2 verschillende kleuren die je met elkaar moet matchen. Groene diertjes geven een handje aan de groene diertjes, de roze diertjes aan de roze enzovoort tot je een lange vriendenketting hebt gevormd!

Leeftijd: vanaf 2 jaar
 

Het dominospel van Djeco

is een leuk geschenk

heeft schattige houten diertjes

bevordert de motorische vaardigheden

Deze houten set domino's komen in de mooiste kleuren en vormen. De speeldoos (22 x 22 x 3 cm) bevat 28 stukken om eindeloos mee te spelen. Met deze dominostenen leren kinderen omgaan met hun motorische vaardigheden, strategische inzichten en ruimtelijke inschatting. De kids kunnen ook met de poppetjes spelen of de platte stukken stapelen om hun behendigheid te trainen.

Djeco houdt van educatieve spelletjes. Heel wat klassiekers zijn door Djeco in een modern jasje gestopt. Maar ook nieuwe spellen kan je in de collectie ontdekken. Spelen is nadenken zonder verveling, het geheugen ontwikkelen, het observatievermogen aanscherpen, het stimuleren van conversaties, samen veel pret beleven en nog veel meer. Djeco heeft een groot assortiment klassieke en nieuwe spellen, rijk aan verrassingen en voor elk wat wils.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt