Wobbel Original Black Wash balansbord - zonder vilt - limited edition

€ 108,00

-20%

€ 135,00

8 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Open-ended play

De Wobbel Original Black Wash zonder vilt is gemaakt van zwart gelakt hout.

De Wobbel balansplank Original is een speels en educatief hulpmiddel voor zowel kinderen als volwassenen. Deze beukenhouten plank is ontworpen om balans, coördinatie en spierkracht te ontwikkelen. Hij kan op verschillende manieren worden gebruikt: als schommel, als brug, als tunnel, enz. De Wobbel plank is een kwaliteitsproduct, duurzaam en milieuvriendelijk. De Wobbel kan ook worden gebruikt om te ontspannen door er een kussen of deken op te leggen en in een ontspannen positie te gaan liggen. Hij kan ook dienen als opstapje, brug, krukje,... De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Wobbel is geschikt voor zowel (jonge) kinderen als volwassenen en ouderen.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: WOB043
De Wobbel Original Limited Edition Black Wash zonder vilt is een strak staaltje design, waar je gewoon mee mag spelen! Heerlijk multifunctioneel. Naast zijn unieke stijlvolle look inspireert het Wobbelboard vooral door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.Dit is de Wobbel Original in een gelimiteerde zwarte kleur. We hebben ook een versie van deze limited edition met vilt als je dit liever hebt. Bekijk de complete Wobbel collectie om jouw favoriet te kiezen >Kleur vilt: zwartAfmetingen: 90 x 30 cmMateriaal: FSC beukenhout - kindvriendelijke watergedragen lakGewicht: ca. 4,5 kilo.Leeftijd: 0 tot 100 jaarGebruiksgewicht: tot 200 kilo.Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier ! 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt