Matras voor Wobbel XL - Oker

€ 75,00

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Open-ended play
Ontdek onze matras voor Wobbel XL - Oker, de ideale oplossing om je balansbord nog comfortabeler en leuker te maken. Met zijn elegante bloemendesign is deze matras gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort van je kinderen. Het is gemakkelijk te installeren en te verwijderen en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. Geef je kinderen een nog leukere speelervaring met onze matras voor Wobbel XL - Oker!
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: WOB073
Okergeel matrasje Ocher voor de Wobbel XL is een mooi en zacht accessoires voor je balance board. Het Wobbel deck kan heel eenvoudig op het balans bord worden aangebracht met de dubbele elastiek en het bijpassend kussentje maakt het geheel nog zachter, deze is apart verkrijgbaar.De Wobbel XL is niet inbegrepen, shop jouw favoriet in onze shop >Afmetingen: 125 x 40 x 3 cmMateriaal: gemaakt van zachte, fluweelachtige stof en duurzaam schuim ? OEKO-TEX-stof ? Inkt op waterbasis ? CFC-vrij ? Eerlijke productie ? Ontworpen in Nederland en volledig gemaakt in de EUWasadvies: wasbaar in de wasmachine

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt