Winterslaapzak - Raindrops ether blue (90cm)

€ 69,95

1 Item

Deze winterslaapzak is speciaal voor de koudere maanden. Het regendruppel motief is prachtig en heeft een Scandinavische flair.

Gedaan met het geknoei met al die lakentjes en dekentjes dus, met deze prachtige zachte slaapzak van het Nederlandse merk FRESK gaat jouw oogappel ook tijdens de koudere maanden van het jaar hopelijk goede nachten tegemoed!

 

Ref: KUK056

Lekker dikke slaapzak van Fresk voor de winter, met lange afritsbare mouwen en regendrupppel-print. Ideaal om je kindje lekker warm naar dromenland te laten vertrekken zonder zorgen over weggestampte dekentjes of koude voetjes.

Afmeting: 90 cm.

Materiaal: bio-katoen, polyester.

Wasadvies: wassen op 40°C

TOG waarde: 2.8 - Hoe hoger de TOG waarde, hoe warmer de slaapzak. Dit exemplaar is geschikt voor de koudere dagen en een kamertemperatuur tussen de 16 en 20°C

_

Fresk is Scandinavisch voor fris, toch is het een Nederlands merk dat Hollands design moeiteloos match met Scandinavische kwaliteit en stijl. Met heel wat liefde maken ze vrolijke en kleurrijke babycollecties. Van pyjama?s, reisslaapzakken tot royale inbakerdoeken en meer, allemaal uit biologisch katoen en met het GOTS-label.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt