Butternut pompoen lam 190g vanaf 6 maanden
GG005

€ 3,25

Je bent nog niet ingelogd

100% BIO.  Vanaf 6 maanden. Niet minder dan 88% butternut (flessenpompoen) in deze maaltijd. Men kan ons verwijten dat dit niet erg vriendelijk is voor de andere ingrediënten in deze maaltijd.. maar het is voor het goede doel en voor de liefde van groenten. 190g.

Onder zijn nogal komische buitenkant, is deze pompen vol belofte : neem nou bijvoorbeeld zijn smeltende textuur en zijn heerlijke boterachtige smaak. Combineer deze met het meer robuuste temperament van lamsvlees, en je krijgt één van onze recepten die het meest gewaardeerd wordt door de smaakpapillen van kinderen.

Eco-pluspunten van dit product
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk
  • 88% Bio flessenpompoen (Butternut)
  • 8% biologisch gebakken lamsvlees
  • 2% Bio wortelen
  • 2% bio ajuinen

Omdat er niet minder dan 88% flessenpompoen in dit gerecht zit. Sommige mensen protesteren misschien dat dit niet zo eerlijk is tegenover de collega's op de ingrediëntenlijst. Maar het is voor een goed doel: de liefde voor groente.

Omdat van de flessenpompoen tot het vleugje ui, alles biologisch is, om uw kind gezonde, milieuvriendelijke producten te garanderen: geen van onze producten werd geschaad door GGO's, pesticiden of chemische meststoffen tijdens de kweek of de teelt.

Want in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving is ons soepele zakje vrij van bisfenol A en ftalaten. En vooral omdat het een veel kortere sterilisatie van de ingrediënten vereist dan conventionele babyvoeding in potjes – en dat op zijn beurt betekent dat de smaken beter worden behouden!

Om er het beste van te genieten, raden we aan het zakje 1 minuut in een pan kokend water te verwarmen. Voor degenen die haast hebben, leeg de inhoud van het zakje op een bord of maak het open en plaats het direct in de magnetron. Verwarmen: 30 seconden @ 750 W (tijd moet worden aangepast in overeenstemming met de sterkte van de magnetron). Roeren en de temperatuur controleren. En klaar is Kees!

Voor het openen op kamertemperatuur bewaren en na het openen 24 uur in de koelkast.

Bevat: vlees (kan sporen bevatten van celder en soja)

Nuttig om te weten: 
Dit zakje is uitgezocht om de smaak van onze recepten te behouden. Het is vrij van bisfenol A en ftalaten, in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving.

  • Energie 48 kcal (199 Kj)
  • Verzadigde vetzuren 1.7g Inclusief waaronder verzadigd vet : 0,9g
  • Koolhydraten 5g inclusief suikers 4.7g
  • Vezels 1.6g
  • Eiwitten 2.3g
  • Zout 0.025g

 

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt