Handcrème - Nectar de Miels

€ 13,00

8 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,52
4 5% Tot € 2,60
8 7% Tot € 7,28
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Eerlijke handel
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Bied je handen intense hydratatie en voedende bescherming met de Bio Handcrème "Nectar de Miel" van Melvita. Verrijkt met biologische honing, herstelt deze crème diepgaand en laat je handen zacht en beschermd achter.

Ref: MT058

Informatie:

De Bio Handcrème "Nectar de Miel" van Melvita is ontworpen om optimale hydratatie en gerichte reparatie voor droge handen te bieden. Geformuleerd met biologische honing en natuurlijke actieve ingrediënten, biedt deze crème intense voeding en versterkt de huidbarrière tegen externe invloeden. De rijke en romige textuur trekt snel in zonder een vettig residu achter te laten, waardoor uw handen zacht, glad en goed gehydrateerd blijven. Ideaal voor dagelijks gebruik, is het perfect om het comfort van uw handen het hele jaar door te behouden.


Kenmerken:

  • Intense hydratatie: Verrijkt met biologische honing voor diepe voeding.
  • Gerichte reparatie: Versterkt de huidbarrière en herstelt droge handen.
  • Vette vrije textuur: Trekt snel in voor onmiddellijk comfort.

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op schone en droge handen en masseer tot volledige absorptie. Herhaal de toepassing zo vaak als nodig, vooral na het wassen van de handen.

Samenstelling:

Aqua (Water) - Water, Mel (Honing) - Honing, Glycerin (Glycerine) - Glycerine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil - Zonnebloemolie, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter - Shea boter, Tocopherol (Vitamine E) - Vitamine E.


Sinds meer dan 30 jaar zet Melvita zich in voor het bieden van biologische verzorgingsproducten die efficiëntie combineren met respect voor het milieu. Door gebruik te maken van gecertificeerde biologische ingrediënten en duurzame productiepraktijken, garandeert Melvita producten van hoge kwaliteit die zowel uw huid verzorgen als de planeet beschermen. De Bio Handcrème "Nectar de Miel" is een perfect voorbeeld van deze toewijding, die een luxueuze en milieuvriendelijke oplossing biedt voor zachte en verkwikte handen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt