Vio fietshelm - Blanco Gloss MIPS Light

€ 135,92

-20%

€ 169,90

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking

Met deze witte Vio fietshelm met geïntegreerde LED-verlichting fiets, step, skeeler of skateboard je veilig in het donker. De lampjes branden 3 uur en zijn eenvoudig op te laden via een USB-kabel. Deze lichtgewicht helm met comfortabele fit is verkrijgbaar in 2 maten en is uitgerust met het gepatenteerde MIPS Brain Protection System.

Maten: S / M (55-59 cm) & L / XL (59-62 cm)
Tip: m
eet de hoofdomtrek 1 cm boven de wenkbrauwen, zo weet je welke maat je best kiest.

 

De Nutcase Blanco Gloss Vio Helmet:

 heeft het gepatenteerde MIPS Brain Protection System

 heeft geïntegreerde 360˚ LED-verlichting en reflecterende details

 doe je makkelijk aan en uit met het magnetische FID-lock systeem

Ref: OY204

De geïntegreerde 360˚ LED-verlichting aan de voorzijde van deze glanzende fietshelm produceert wit LED-licht van 200 lumen en de rode en oranje zij- en achterlichten produceren licht van 65 lumen. Zo fiets je op donkere dagen veiliger. MIPS is een systeem dat ontwikkeld en getest werd in Zweden. Dit MIPS-systeem bestaat uit een extra laag in de helm die meebeweegt met het hoofd en een kleine beweging toelaat tussen de helm en je hoofd. Zo kan de impact van een val beter opgevangen worden. Ook schuine schokken (rotationele impact) vangt deze Street fietshelm op. Gemaakt in China.

Don't be a nutcase, wear a Nutcase! Vind je helmen saai of oncomfortabel? Met de hippe helmen van Nutcase is dat voorgoed verleden tijd. Deze degelijke fietshelmen bieden een optimale bescherming tegen valpartijen en schokken en zijn verkrijgbaar in de allerleukste kleuren, prints en designs.

Het gebruik van de lichtgevende helm is een toevoeging die je zichtbaarheid in het donker verhoogt maar gebruik ook altijd de verplichte voor- en achterverlichting op je fiets.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt