Street fietshelm - MIPS - Inner Beauty Gloss

€ 99,90

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking

Degelijke Street fietshelm in de lichtblauwe Inner Beauty Gloss uitvoering met glanzende finish. Deze comfortabele lichtgewicht helm is verkrijgbaar in 3 maten en beschermt het hoofd tijdens het fietsen, steppen, skateboarden en/of skeeleren. Deze helm van Nutcase is uitgerust met het gepatenteerde MIPS Brain Protection System.

Maten: S (52-56 cm), M (56-60 cm) & L (60-64 cm)
Tip: m
eet de hoofdomtrek 1 cm boven de wenkbrauwen, zo weet je welke maat je best kiest.

 

De Nutcase Inner Beauty Gloss Helmet:

 heeft het gepatenteerde MIPS Brain Protection System

 is volledig aanpasbaar aan elke hoofdomtrek

 is voorzien van voorgevormde ventilatieopeningen

Ref: OY245

De Inner Beauty Gloss Street-helm heeft binnenin een comfortabele vulling, is volledig aanpasbaar aan elk hoofd, heeft reflecterende details aan de riempjes en de helm en is voorzien van een makkelijk en veilig magnetisch sluitsysteem. De ventilatieopeningen zorgen voor verkoeling tijdens het fietsen, steppen en skaten. MIPS is een systeem dat ontwikkeld en getest werd in Zweden. Dit MIPS-systeem bestaat uit een extra laag in de helm die meebeweegt met het hoofd en een kleine beweging toelaat tussen de helm en je hoofd. Zo kan de impact van een val beter opgevangen worden. Ook schuine schokken (rotationele impact) vangt deze Street fietshelm op.

Don't be a nutcase, wear a Nutcase! Vind je helmen saai of oncomfortabel? Met de hippe helmen van Nutcase is dat voorgoed verleden tijd. Deze degelijke fietshelmen bieden een optimale bescherming tegen valpartijen en schokken en zijn verkrijgbaar in de allerleukste kleuren, prints en designs.

Meet de hoofdomtrek 1 cm boven de wenkbrauwen, zo weet je welke maat je best kiest.

ABS (kunststof) en EPS (schuim).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt