Little Nutty fietshelm - MIPS - Mtn. Calling Gloss

€ 89,90

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking

Degelijke en duurzame Little Nutty fietshelm voor kinderen in de vrolijke Mtn. Calling Gloss uitvoering. Deze comfortabele lichtgewicht kinderhelm voor hippe kleuters vanaf 3 jaar beschermt het hoofd van je kleintje tijdens het fietsen, steppen, skateboarden en/of skeeleren.

Maten: XS (48 cm - 52 cm) & S (52 cm - 56 cm)

 

De Nutcase Little Nutty Helmet:

 heeft het gepatenteerde MIPS Brain Protection System

 is volledig aanpasbaar aan het hoofd van je kindje

 is voorzien van voorgevormde ventilatieopeningen 

Ref: OY301

Deze duurzame kinderhelm van Nutcase is uitgerust met het gepatenteerde MIPS Brain Protection System. MIPS is een systeem dat ontwikkeld en getest werd in Zweden. Dit MIPS-systeem bestaat uit een extra laag in de helm die meebeweegt met het hoofd en een kleine beweging toelaat tussen de helm en je hoofd. Zo kan de impact van een val beter opgevangen worden. De comfortabele Little Nutty-helm heeft binnenin een zachte vulling, is volledig aanpasbaar aan elk kinderhoofd, heeft reflecterende details aan de riempjes en is voorzien van een makkelijk en veilig magnetisch sluitsysteem. De ventilatieopeningen zorgen voor verkoeling tijdens het fietsen, steppen en skaten. Achterin is er eventueel extra plaats voor een paardenstaart. Ook schuine schokken (rotationele impact) vangt deze Little Nutty op.

Don't be a nutcase, wear a Nutcase! Vind je kroost helmen saai of oncomfortabel? Met de hippe helmen van Nutcase is dat voorgoed verleden tijd. Deze degelijke fietshelmen bieden een optimale bescherming tegen valpartijen en schokken en zijn verkrijgbaar in de allerleukste kleuren, prints en designs. Zo fietsen, skaten en steppen kleintjes er altijd veilig en kleurrijk op los.

Hoe meet je de hoofdomtrek van je kind? Meet de hoofdomtrek van je kindje 1 cm boven de wenkbrauwen, zo weet je welke maat je best kiest.

  • Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Niet geschikt voor klimmen of andere sporten.
  • Voor maximale bescherming moet de helm op het hoofd van de drager worden gemonteerd en goed vastgemaakt in overeenstemming met de montage-instructies van Nutcase.

Duurzame ABS (kunststof).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt