Baby Nutty fietshelm - MIPS - Dyno Mite Gloss

€ 69,90

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking

Degelijke Baby Nutty fietshelm voor hippe baby's en peuters in de leuke Dyno Mite Gloss uitvoering. Deze comfortabele lichtgewicht kinderhelm voor kinderen tot 3 jaar beschermt het hoofd van je kleintje tijdens jullie fietstocht.

Maat: XXS (47 cm - 50 cm)

 

De Nutcase Baby Nutty Helmet:

 heeft het gepatenteerde MIPS Brain Protection System

 is ideaal voor het eerste fietsavontuur van je kindje

 is voorzien van voorgevormde ventilatieopeningen

Ref: OY318

Deze duurzame fietshelm voor baby's en peuters is uitgerust met het gepatenteerde MIPS Brain Protection System. MIPS is een systeem dat ontwikkeld en getest werd in Zweden. Dit MIPS-systeem bestaat uit een extra laag in de helm die meebeweegt met het hoofd en een kleine beweging toelaat tussen de helm en je hoofd. Zo kan de impact van een val beter opgevangen worden. De comfortabele Baby Nutty-helm heeft binnenin een zachte vulling, is aanpasbaar aan het hoofd van je kindje en heeft een veilig magnetisch sluitsysteem. De ventilatieopeningen zorgen voor verkoeling. Ook schuine schokken (rotationele impact) vangt deze Baby Nutty op.

Don't be a nutcase, wear a Nutcase! Vind je kroost helmen saai of oncomfortabel? Met de hippe helmen van Nutcase is dat voorgoed verleden tijd. Deze degelijke fietshelmen bieden een optimale bescherming tegen valpartijen en schokken en zijn verkrijgbaar in de allerleukste kleuren, prints en designs. Zo fietsen, skaten en steppen kleintjes er altijd veilig en kleurrijk op los.

Hoe meet je de hoofdomtrek van je kind? Meet de hoofdomtrek van je kindje 1 cm boven de wenkbrauwen, zo weet je welke maat je best kiest.

  • Voor kinderen tot 3 jaar.
  • Voor maximale bescherming moet de helm op het hoofd van de drager worden gemonteerd en goed vastgemaakt in overeenstemming met de montage-instructies van Nutcase.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt