Reflecterende stickers - Lucas Beaufort

€ 9,99

3 Items

Fluo is veilig maar vaak ook saai, behalve als jij bij de collectie van Rainette gaat kijken.

Deze unieke reflecterende cartoons reflecteren in het donker en zorgen voor extra zichtbaarheid tijdens de donkere dagen, bovendien zijn ze ook gewoon leuk om naar te kijken en je spullen mee te personaliseren. Inspirerend en reflecterend!

Ref: RAI053

Reflecterende stickers Lucas Beaufort van Rainette. Personaliseer je helm, fiets, scooter, skateboard, hoverboard, fietskar of bakfiets ... en maak hem uniek én extra veilig! Kleef ze op elk vlak oppervlak, ze zijn water- en UV-bestendig. Leuke musthave die het bewustzijn van verkeersveiligheid zelfs bij de allerkleinsten zal verhogen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Hoe werkt het? Precies zoals de reflecterende strips van fluo-hesjes zijn deze stickers van RAINETTE uitgerust met een optisch systeem genaamd "reflexreflector" dat het licht terugkaatst van waar het vandaan komt. Dankzij dit systeem kan je een persoon, een object of een obstakel in het donker of 's nachts waarnemen.

Afmetingen stickervel 10,6 x 12,7 cm

Herkomst: ontworpen en geprint in Frankrijk

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt