Fietshandschoenen - Courier

€ 16,76

-30%

€ 23,95

3 Items

Maak elk ritje op je fiets of step nog fijner met deze zwarte fietshandschoenen met vintage feel. Ze bieden een comfortabele pasvorm en essentiële bescherming voor onderweg.

Past perfect bij de Heritage helmencollectie van dit hip fietsaccessoire merk.

Ref: OY453

Fietshandschoenen Courier van THOUSAND zijn afgewerkt met een gewatteerde voering en mooie stiksels om je handen te beschermen. Een perfect match tussen design en functionaliteit.

Het gehaakte katoen op de rugzijde van onze Courier-handschoenen zorgt voor een ultiem ademend vermogen en soepelheid. De velcro zorgen voor een mooi pasvorm. Deze gloves zijn beschikbaar in 4 designs en komen in 3 maten: small (polsomtrek 20 cm), medium (polsomtrek 23 cm) en large (polsomtrek 25 cm)

Materiaal: (gehaakt) katoen met velcro sluiting

_

THOUSAND brengt ons designer fietsaccessoires met oog voor detail en details in vegan leder. Nadat de oprichtster een vriend verloor in een fataal fietsongeluk besloot ze helmen en accessoire te ontwerpen die je wél wil dragen. Het doel is om minstens 1000 levens te redden en elk ritje - op je fiets, electrische step, longbroad, skateboard, rollerskates, ... - leuker te maken!

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt