Testkit - 4 natuurlijke huishoudproducten

€ 19,52

-20%

€ 24,41

1 Item

Testkit om kennis te maken met de reeks hoog kwalitatieve ecologische producten van ATTITUDE. Deze leuke try-out kit bevat: 1 allesreiniger spray, 1 afwasmiddel, 1 vloer- en houtreiniger en 1 hypoallergeen vloeibaar wasmiddel.

Inhoud: allesreiniger: 800 ml, afwasmiddel: 700 ml, vloer- en houtreiniger: 1,04 l, wasmiddel: 1,05 l

 

Deze eco testkit:

 bevat producten die echt de moeite waard zijn om bij je thuis te testen

 bestaat uit huishoudproducten die lief zijn voor de planeet en de gevoelige huid

 bevat enkel poetsproducten die niet op dieren getest zijn

Ref: PACK011

Deze testkist is de ideale manier om kennis te maken met het aanbod van ATTITUDE. De ecologische allesreiniger met citroenzest kan je gebruiken om o.a. de tafel, spoelbak en/of het fornuis in huis proper te maken. Samengesteld op basis van zuivere etherische oliën dus zacht voor de oppervlaktes die een stevige poetsbeurt nodig hebben en jouw handen. Het afwasmiddel heeft een frisse bloemengeur en is lief voor je handen. De vloer- en houtreiniger reinigt de vloeren bij je thuis in alle zachtheid en het vloeibaar wasmiddel maakt jouw was op ecologische wijze schoon en heeft een hypoallergene formule. 

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt