Houten kerstfiguurtjes - Petit Monkey

€ 27,95

1 Item

Voeg een feestelijke en natuurlijke touch toe aan je kerstdecoraties met deze schattige houten figuurtjes van Petit Monkey. Deze set bevat feestelijke personages met fijne details, ideaal om een warme en vrolijke sfeer te creëren. Gemaakt van duurzaam hout en handgeschilderd, zijn deze figuurtjes perfect om je huis te versieren tijdens de feestdagen of als cadeau. Hun elegante en speelse ontwerp zal zowel jong als oud gedurende het seizoen verheugen.

Ref: PS055

Ontdek de set van FSC-eiken figuurtjes, perfect om een vleugje charme en kleur toe te voegen aan kinderkamers. Elk figuurtje is zorgvuldig met de hand geschilderd, wat zorgt voor een uniek exemplaar.

  • Elk figuurtje is ongeveer 8 cm hoog en 1,2 cm breed.
  • Gemaakt van FSC-eiken en met de hand geschilderd met watergedragen verf.
  • Verpakt in een elegante doos van 17 x 13,5 x 6 cm.

  • Materiaal : FSC-eiken
  • Afmetingen : Figuurtjes van 8 cm hoog en 1,2 cm breed ; doos van 17 x 13,5 x 6 cm
  • Onderhoud : Veeg schoon met een droge doek. Vermijd vocht om de verf te behouden.
  • Waarschuwing : Laat de figuurtjes niet onbeheerd bij jonge kinderen.

Petit Monkey biedt schattige en creatieve producten voor kinderkamers. Met levendige illustraties en unieke ontwerpen voegt het een artistieke en speelse touch toe aan kinderruimtes. Elk stuk, van posters tot accessoires, is zorgvuldig ontworpen om esthetiek en kwaliteit te combineren, terwijl hoge ecologische normen worden gerespecteerd. Petit Monkey onderscheidt zich door zijn vermogen om de kamers van de kleintjes om te toveren tot echte droomplekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt