ECOCHEQUE

Vochtige reinigingsdoekjes voor huisdieren - Furry Friends - 72 stuks

Zonder geur, biologisch afbreekbaar, vegan en hypoallergenisch

€ 9,52

-20%

€ 11,90

13 Items

Natuurlijke reinigingsdoekjes om de vacht van je huisdieren mee op te frissen tussen wasbeurten. De hypoallergene formule is ook geschikt om ze rond de ogen te wassen.

Inhoud: 72 stuks

 

Deze natural grooming wipes:

zijn 100% bio-afbreekbaar

 hebben enkel natuurlijke ingrediënten

 bevatten geen parfum

Ref: 626232811605

Handige biologisch afbreekbare doekjes om de pels van jouw huisdieren op milde wijze te reinigen. Geschikt voor honden, katten en andere kleine huisdieren.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Reinig de pels van jouw huisdier met de doekjes maar vermijd de ogen. Na gebruik sluit je best de verpakking goed om de doekjes vochtig te houden.

Aqua (solvant), Sodium citrate (chelating agent), Sodium benzoate (natural preservative), Potassium sorbate (natural preservative), Glycerin (humectant), Sodium cocoamphoacetate (surfactant), Chamomilla recutita (matricaria) flower extract (soothing agent), Citric acid (pH adjuster).

Doekjes: 100% cellulose

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt