Houten maxi keuken 'Macaron' - vanaf 3 jaar

€ 179,19

-20%

€ 223,99

1 Item

Vanaf 3 jaar. De grootste en meest complete houten keuken uit het gamma van Janod. Deze maxi keuken Macaron is de droom van alle kindern die net als mama en papa houden van lekker kokkerellen. Deze speelkeuken is zeer goed uitgerust met alles wat kleine chefs maar nodig kunnen hebben om de heerlijkste gerechten te bedenken.

Deze houten keuken heeft heel wat accessoires: 3 keukenlepels in metaal, een metalen pan en een metalen kookpot met deksel, een keukenhandschoen, een eitje en 7 kartonnen voedingsdozen (rijst, cacao, melk, suiker, kaas, sinaasappelsap en bloem). De inductieplaat heeft led-verlichting dat oplicht en het geluid van kokend water imiteert. Druk gewoon 1 keer op de rode knopjes en de ledlampjes gaan branden, druk nog een tweede keer om het geluid van kokend water te horen. Na 30 seconden zal de verlichting en het geluid uitdoven. Tenzij je eerder een derde keer op de rode knopjes hebt geduwd.

Deze magnifieke keuken is verder nog uitgerust met een oven, een microwave, een kast en een koelkast met magnetische deurtjes, een spoelbak in inox, een klok en een leisteen.

Ref: JS363
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tem 8 jaar.
  • Formaat: 100 x 33 x 99.5 cm.
  • Hoogte van het werkblad: 57 cm.
  • Eenvoudig zelf te monteren.
  • Materiaal: hout en inox.
  • 2 x LR6 1,5V batterijen NIET inbegrepen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt