Hydrofiele Doek Large Pointelle Biscuit GOTS 115 x 115 cm - Jollein

€ 9,57

-20%

€ 11,97

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

De grote puntvormige katoenen gaze Biscuit van Jollein is een onmisbaar item voor het comfort van je baby. Gemaakt van biologisch katoen dat GOTS-gecertificeerd is, is deze zachte en ademende doeken perfect voor het inwikkelen, beschermen of als lichte dekking. De puntvormige textuur voegt een elegante touch toe terwijl het een optimale zachtheid biedt. Met zijn praktische afmetingen is het ideaal om je baby veilig en zacht in te wikkelen.

Ref: JOL320

Ontdek de gazen doek van Jollein, een veelzijdig en onmisbaar accessoire voor ouders. Ideaal voor baby's en peuters, deze doek heeft vele toepassingen, van handdoek tot slabbetje, en kan gebruikt worden als bescherming tegen vlekken of als dekentje tijdens het reizen.

  • Gemaakt van biologisch katoen dat GOTS-gecertificeerd is voor een uitzonderlijke zachtheid.
  • Absorbeert goed vocht en is tegelijkertijd zacht voor de delicate babyhuid.
  • Ruime afmetingen van 115 x 115 cm, afzonderlijk verpakt.

  • Materiaal : Biologisch katoen
  • Afmetingen : 115 x 115 cm
  • Onderhoud : Machinewas op 40°C. Lucht drogen of op lage temperatuur drogen.
  • Certificering : GOTS (Global Organic Textile Standard)

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby's en jonge kinderen, en dat elegant design en functionaliteit combineert. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textiel, verzorgingsaccessoires en speelgoed, die zorgvuldig zijn ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van materialen van hoge kwaliteit, vaak gecertificeerd door OEKO-TEX, wat zachtheid en veiligheid garandeert voor de delicate babyhuid. Jollein valt op door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, en creëert een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar zowel praktische als esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt