Slaapzak met afneembare mouwen TOG 2.0/3.0 Velvet Nougat - Jollein

€ 34,99

1 Items

Deze slaapzak van Jollein met afneembare mouwen is ideaal om in te spelen op de behoeften van je baby gedurende de seizoenen. Met een TOG-waarde van 2.0/3.0 biedt hij voldoende warmte voor de koelere nachten, terwijl de afneembare mouwen extra comfort bieden wanneer de temperaturen milder zijn. Deze slaapzak zorgt voor een rustige slaap terwijl je baby heerlijk warm blijft.

Ref: JOL587

Ontdek de superzachte slaapzak van Jollein, ontworpen om je baby optimaal comfort te bieden tijdens de slaap. Dankzij de afneembare mouwen past hij zich gemakkelijk aan de temperatuurveranderingen in de kamer aan.


  • Gebruik: Deze slaapzak is ideaal voor baby's van 4 tot 8 maanden, en biedt aangename warmte tijdens de winternachten. Vermijd het combineren met andere beddengoedstukken en gebruik het niet als je kind uit bed kan klimmen.
  • Afmetingen: Lengte 70 cm.
  • Leeftijd aanbevolen: Geschikt voor baby's van 4 tot 8 maanden.
  • Samenstelling: Gemaakt van katoen en viscose.
  • Onderhoud: Deze slaapzak kan gewassen worden in de machine op 40 °C en is niet bestand tegen drogen in de droger.

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby’s en jonge kinderen, met een combinatie van stijlvol design en functionaliteit. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textielen, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate babyhuid. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, en creëert een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar zowel praktische als esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt