Schoenen Xplorer Scamp Organic Navy - Bobux

€ 43,95

1 Items

Deze Xplorer Go schoenen van Bobux zijn ideaal voor de eerste stapjes van je kleintje. Ontworpen voor baby's die hun omgeving beginnen te verkennen, zijn ze ultra-licht en flexibel, wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Het zachte en ademende materiaal beschermt de tere voetjes en ondersteunt een natuurlijke ontwikkeling. De soepele zool is perfect voor kleintjes die kruipen, zich optrekken aan meubels en hun eerste stapjes zetten.

Let op: Voor bestellingen met Bobux schoenen geldt een levertijd van 5 tot 8 werkdagen.

Ref: BBB0413

De Xplorer collectie van Bobux is ontworpen voor baby's van 9 maanden tot 2 jaar die nog niet volledig stabiel zijn en hun omgeving beginnen te verkennen door zich vast te houden aan meubels, hun voetjes slepend of kruipend. Omdat hun voetjes nog zeer kwetsbaar zijn, wordt het gebruik van rubberen zolen afgeraden. De Bobux Xplorer schoenen zijn licht en flexibel, waardoor de voetjes vrij kunnen bewegen en zich optimaal kunnen ontwikkelen.


Maattabel: Raadpleeg de maattabel (zie afbeeldingen) en meet de voet van je kind zorgvuldig op!

Let op: Bobux schoenen vallen groot, maar Bobux raadt aan om voldoende ruimte te laten tussen de tenen en de punt van de schoen, zodat de natuurlijke ontwikkeling van de voet niet wordt belemmerd en het evenwicht wordt geoptimaliseerd. Een ruimte van 2-3 cm is normaal en zelfs aanbevolen, zolang de schoen goed om de voet van het kind blijft zitten. De Bobux schoenen zijn over het algemeen breed (mogelijk niet geschikt voor zeer smalle voeten).

Hoe meet je de voetmaat van je kind:

  1. Plaats de voet van je kind op een vel papier en trek een lijn bij de hiel en een andere bij de langste teen.
  2. Meet vervolgens de afstand tussen de twee lijnen om de lengte van de voet te bepalen.
  3. Voeg geen 2 mm toe aan de meting; de minimale en maximale maten worden tot op de millimeter nauwkeurig genomen.
  4. Raadpleeg de Bobux maattabel (zie productafbeeldingen).

Bobux is een gerenommeerd Nieuw-Zeelands merk dat bekend staat om zijn baby- en kinderschoenen, die stijl, comfort en een gezonde voetontwikkeling combineren. Sinds de oprichting in 1991 ontwerpt Bobux ergonomische schoenen die de natuurlijke groei van kinder- en babyvoeten respecteren. Met gebruik van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen, streeft het merk ernaar veilige, comfortabele en stijlvolle producten te bieden. De collecties van Bobux, variërend van zachte slofjes tot loopschoenen, zijn populair bij ouders vanwege hun innovatieve design en de aandacht voor het welzijn van kinderen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt