Houten koffiemachine voor kinderen - Le Toy Van

€ 34,95

6 Items
Geef je kind een houten koffiezetapparaat van het merk Le Toy Van cadeau! Deze schattige kleine koffiepot is het perfecte speelgoed voor kinderen die graag keukentje of winkeltje spelen. Het bevat: 5 kleurrijke capsules om in het verwijderbare filter te plaatsen, een "melkopschuimer", twee kopjes en een lepel. Gemaakt van hoogwaardig hout, is het stevig en duurzaam. Het is ook zeer realistisch, met een elegant ontwerp en veel details. Je kind zal dol zijn op het bereiden van warme dranken voor vrienden en familie met deze charmante en leuke houten koffiezetapparaat van Le Toy Van. Bestel nu!
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN553
Le Toy Van - Koffiemachine - HoutWie wenst er koffie ? Een felgekleurde koffiemachine.Bevat kleurrijke geschilderde koffiepads om in de filter te plaatsen, een 'melkschuimer', twee kopjes en een lepel. De pads worden netjes op de bovenkant van de machine geplaatst. Vaardigheden: stimuleert creatief en fantasierijk rollenspel. Won de Progressive Preschool Award 2014 en de Made For Mums Award 2017. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt