Houten kinderkeuken - Kookfornuis met oven roze - Le Toy Van

€ 84,95

1 Item
Geef uw kind een leuke kookervaring met deze houten speelgoedkeuken voor kinderen. De roze fornuis en oven van het merk Le Toy Van is een waar juweeltje voor jonge aspirant-koks. Gemaakt van hoogwaardig hout, is deze keuken stevig en duurzaam. Het is uitgerust met een oven en kookplaten, evenals tal van opslagruimtes voor keukengerei. Uw kind kan dus plezier hebben met het bereiden van heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Met zijn elegante ontwerp en zachte roze kleur voegt deze keuken een vleugje charme toe aan de slaapkamer van uw kind.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN554
Le Toy Van - Kookfornuis met oven - Roze - Houten kinderkeukenHet kookfornuis met oven is speciaal ontworpen om de fantasie te stimuleren met een verscheidenheid aan prachtige speelaccessoires en inspirerende details. Beschikt over rustieke wijzerplaten die gemakkelijk regelbaar zijn om de temperatuur aan te passen, terwijl de eenvoudig te openen deur perfect is voor kleine handen, een klok met bewegende wijzers om de juiste kooktijd in te stellen. Ontworpen in de typische kleuren van de Honeybake, maakt deze prachtig geverfde houten kookfornuis kokkerellen leuk! Het unieke ontwerp besteedt veel aandacht aan details en verbetert de fantasierijke speelervaring. Exclusief voor de Honeybake-collectie. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt