Houten Popcorn machine voor kinderen - Le Toy Van

€ 34,95

5 Items
Ontdek de houten popcornmachine van Le Toy Van, het perfecte speelgoed voor kinderen die dol zijn op snacks! Ontworpen met hoogwaardige materialen, is deze popcornmachine zowel duurzaam als leuk. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen popcorn te maken en te spelen als snackverkopers. Deze houten popcornmachine is ook een geweldige toevoeging aan elk rollenspel van keuken of thuisbioscoop. Geef uw kinderen urenlang plezier met de houten popcornmachine van Le Toy Van.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN558
Le Toy Van - Popcorn machine - HoutShow Time! Breng de bioscoop, het theater en de opvoeringen in huis dankzij deze unieke pop-corn machine. Druk op de handvajes en laat los, zie ze poffen ! Voorzien van 5 vilten popcorns om uit de lade te halen en een kleurrijke popcornbeker. Zoete en zoute popcornkaartjes en film of theater tickets om uit te knippen voor een uitgebreide speelwaarde. Volledig veilig is deze houten popcornmachineset perfect voor de allerkleinsten om te aan hun fijne motoriek en hun spraak- en sociale interactievaardigheden te beoefenen. Exclusief voor de Honeybake-collectie. Vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt