Beer Bo knuffel - 40cm

€ 64,95

13 Items

Misschien ken je hem wel van tv? Beer Bo of Brillebjørn is een fantastische brilbeer uit Noorwegen vol fantasie en charme die kindjes helpt en hun verbeelding aanspreekt.

Met deze fluffy knuffelbeer haal je de magie van Beer Bo gewoon in huis. Wat voor tovertrucjes zou hij bij jou tevoorschijn toveren?


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: MCH213

Grote knuffel Beer Bo van Blafre is een heerlijk knuffelvriendje voor het leven met een zalig zachte vacht. Hij is reuze populair over heel de wereld omdat Bo Bear kleine kleuters helpt als ze voor moeilijke situaties of taakjes staan. Deze beer is een magisch geschenk voor elke kapoen.

Deze knuffel is een perfect kopie van de Beer Bo uit de TV-serie,ontwikkeld in samenwerking met poppenmakers Tiina Suhonen en Sean Morrissey, die ook de eigenlijke Brilbeer voor de van origine Noorse kinderserie hebben gemaakt.

Afmetingen: zithoogte 40 cm hoog - volledige lengte 53 cm
Leeftijd: voor kleintjes vanaf 3 jaar
Wasadvies: enkel met de hand wassen - Beer Bo wordt zachter na elke knuffel

Er is ook een kleinere versie verkrijgbaar van 25 cm

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt