Schitterende DIY toverstaffen knutselstaf - Kleine feeën

€ 9,01

7 Items

Wie wil er nou niet zijn eigen toverstaf maken, boordevol glitters, lintjes en magische tekeningen? Met deze do it yourself knutselset van het fun merk Djeco kan het allemaal.

Dit is een super leuke en creatieve activiteit om samen met je kleintje of op een verjaardagsfeestje te maken.

Ref: DJ502

DIY toverstaffen knutselset Kleine Feeën uit de DO IT YOURSELF collectie van DJECO. Met deze set kan je 4 verschillende magische toverstafjes maken. Makkelijk in elkaar te knutselen met transfer stickers, linten, karton en gouden glitters voor een extra schitterend effect!

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Afmetingen verpakking: 20 x 26 x 3,5 cm - toverstaf: 10 x 35 cm

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt