Amandel absolute comfortolie 50 ml

€ 16,99

8 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,68
4 5% Tot € 3,40
8 7% Tot € 9,51
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Vegan

Intensieve nachtverzorging met biologische amandelolie die roodheid vermindert en de gevoelige huid weer tot rust brengt. Verwijdert ook make-up in alle zachtheid.

Inhoud: 50 ml

 

Deze verzachtende gezichtsolie:

 ​verwijdert make-up in alle zachtheid

 bevat geen parfum

 is geschikt als intensieve verzorging tijdens de nacht

Ref: WA017

Amandel Gezichtsolie die de natuurlijke balans van de huid herstelt en haar beschermende barrièrefunctie verbetert. Amandelolie leent zich uitstekend voor de verzorging van de gevoelige en droge huid. De olie is rijk aan onverzadigde vetzuren, zoals olie- en linolzuur.

Weleda staat al ruim 90 jaar bekend als een fabrikant van 100% natuurlijke huidverzorging. Hun producten op basis van pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën bevatten geen synthetische stoffen die huid zouden kunnen irriteren. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen zo processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Als intensieve nachtverzorging: verdeel enkele druppels olie in uw handpalm en breng ze aan op een nog vochtige huid. Ook geschikt om oogmake-up te verwijderen: enkele druppels op een vochtig wattenschijfje sprenkelen en voorzichtig aanbrengen op de oogleden.

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Domestica Seed Oil, Prunus Spinosa Flower Extract.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt