Trainingsbroekje Cool Fit - Tulpen

€ 14,36

-20%

€ 17,95

2 Items

Traininsbroekje Cool Fit Tulip van Close. Ontworpen om te helpen bij de overstap naar het potje, is het trainingsbroekje van Close ideaal om in alle zachtheid te leren op het potje gaan. De buitenkant bestaat uit superzachte Tencel jersey. Om kleine ongelukjes te voorkomen en het broekje wat vochtig te houden om kids te leren wat de voordelen zijn van op het potje te gaan, bestaat de binnenkant uit een waterdichte laag bedenkt met een dun absorberend laagje. De randen zijn perfect aangepast aan de dijbeentjes en de zachte rand maakt de broekjes zowel comfortabel als doeltreffend. Zelfs voor de meest actieve kids. Ze kunnen het broekje eenvoudig helemaal zelf uitdoen en kunnen zo terecht fier zijn om helemaal zelf zonder hulp naar het potje te gaan.

Bestaat in 4 maten:

  • S - 12/18 maanden (10 tot 11,5 kg)
  • M - 18/24 maanden (11,5 tot 12,5 kg)
  • L - 24/36 maanden (12,5 tot 13,5 kg)
  • XL - + 36 maanden (13,5 kg en meer)
Ref: CE007

Coolpass is een stof speciaal ontworpen en vervaardigd uit super absorberend polyester dat snel vochtigheid naar de absorberende kern leidt. Het is een stof die snel droogt en dus perfect geschikt voor wie niet over de mogelijkheid beschikt om buiten broekjes te laten drogen.

  • 4 broekjes zijn ruim genoeg voor het hele zindelijkheidsproces
  • De broekjes zijn bestemd voor gebruik overdag

Tencel jersey, coolpass en PUL (gelamineerd polyurethaan)

Wassen op maximum 60°. Het is sterk afgeraden om het broekje te drogen in de droogkast om de PUL stof lang te doen meegaan (waterdicht gedeelte). Voor een goed onderhoud van de luiers raden wij een wasmiddel aan in poedervorm zonder optisch bleekmiddel of enzymes.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt