Eco oefenbroekjes - Maat 6 18+kg - 18 stuks
HA960

€ 8,99

169 Items

Je bent nog niet ingelogd

Deze ecologische broekjes zijn ideaal bij de zindelijkheidstraining. Ze zijn zacht voor de huid van je kindje en makkelijk omlaag en omhoog te doen.

Inhoud: 18 stuks in maat 6 (18+kg)

 

Deze eco oefenbroekjes:

 bevatten geen parfum of schadelijke chemicaliën

✓ zijn dermatologisch getest (minimale kans op huidirritatie)

 zijn makkelijk aan en uit te doen

Potjestraining zal kinderspel worden met deze zachte trainingsbroekjes van Bambo Nature. De dunne broekjes zijn helemaal bestendig tegen ongelukjes. De absorberende TopDry laag neemt snel urine op en neutraliseert de geur. De broekjes hebben zowel aan de binnen- als buitenzijde een zachte nonwovenlaag​​​. De speciale folie voorkomt lekkages maar laat de huid ademen.

De Bambo Nature oefenbroekjes zijn beschikbaar in 2 maten: maat 5 (12-20kg) & maat 6 (18+kg).

Alle Bambo Nature babyluiers en trainingsbroekjes worden geproduceerd in Scandinavië en zijn drager van het Nordic Swan Ecolabel. Het Nordic Swan Ecolabel streeft naar duurzame consumptie. Producten en/of producenten met dit label: hebben geen PVC, witmakers, parfums, lotions en oliën in de samenstelling, maken maximaal gebruik van herbruikbare grondstoffen, doen aan duurzaam bosbeheer (er worden meer bomen geplant dan omgehakt), limiteren de hoeveelheid afval tijdens het productieproces en maken geen gebruik van schadelijke stoffen.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt