Menstruatiebroekje met drukknoopjes voor tieners - Dag - Zwart

Stijlvol menstruatiebroekje, handmade in France

€ 31,16

-20%

€ 38,95

9 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Frankrijk
Gerecycleerde materialen
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Echt zacht, elegant, discreet en super absorberend. Hier zijn de menstruatiebroekjes voor tieners van biologisch katoen, elastaan, gerecycled PUL en 100% made in France van het merk Marcia Créations. Zijn groot pluspunt, erg praktisch? Hij is voorzien van mooie drukknopen aan de zijkanten, zodat u uw panty's, broeken en schoenen niet hoeft uit te trekken wanneer u ze verwisselt. Het zal perfect zijn, op zichzelf, voor de dagen aan het begin en het einde van de cyclus, en kan de rest van de tijd gebruikt worden in combinatie met een beker of een wasbaar maandverband om de absorptie te maximaliseren.

Voor gemiddeld debiet (dag)
Tiener maten
Ook verkrijgbaar in maten voor volwassenen
Kleur :
Zwart

Om hygiënische redenen nemen wij dit soort artikelen niet terug. Bij teruggave vindt geen restitutie plaats.

Ref: MK016
  • Gemaakt in Nantes
  • Kies uw gebruikelijke maat
  • Oeko-Tex gecertificeerd biologisch katoen
  • Vóór het eerste gebruik : was de slip in de wasmachine (met soortgelijke kleuren) om het absorptievermogen te ontwikkelen.
  • Tijdens de menstruatie : zodra het slipje is gebruikt, kunt u het in een waterdicht transportzakje stoppen om het de hele dag discreet op te bergen. Eenmaal thuis spoelt u het slipje met de hand onder koud water tot het water helder loopt (gebruik geen heet water, dat kookt het bloed en fixeert de vlekken). Bij hardnekkige vlekken het ondergoed minstens 1 uur (maximaal een nacht) laten weken in heet water met 2 theelepels percarbonaat van soda. Laat het aan de lucht drogen en bewaar het in een waszakje tot uw volgende machine.
  • Aan het einde van de cyclus: na de voorwas, het ondergoed in de machine wassen met gelijke kleuren. Wij raden aan het ondergoed op maximaal 40°C te wassen om beschadiging van het elastiek te voorkomen. Wij raden u aan een mild, natuurlijk, chemisch vrij wasmiddel te gebruiken.
  • Laat het ondergoed drogen in de open lucht om de absorberende vezels of de elastieken niet te beschadigen.
  • Vermijd Marseillezeep, zwarte zeep, Aleppozeep of andere vette zepen die de poriën van de inleggers kunnen verstoppen en het absorptievermogen van het kompres kunnen veranderen. Gebruik geen bleekmiddel of andere chemicaliën die pesticiden en irriterende stoffen in uw kompres afzetten en het kompres beschadigen. Gebruik geen borstel om het inlegkruisje te schrobben, aangezien dit de vezels zal breken. Niet in de droogtrommel drogen, omdat dit de absorberende vezels kan beschadigen.
  • Biologisch katoen, elastaan, 100% gerecycled PUL