ECOCHEQUE

Menstruatieslip shorty Séléné voor middelmatige vloed Nachtblauw - Smoon

Naadloze, wasbare, medium flow menstruatiebroek voor volwassenen

€ 34,95

4 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,40
4 5% Tot € 6,99
8 7% Tot € 19,57
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Wil je een menstruatie shorty die doeltreffend, mooi, zacht en comfortabel is? Kies het Séléné model van het Franse merk Smoon. Het absorptievermogen is gelijk aan dat van twee conventionele tampons. Het zal perfect zijn voor dagen met een lichtere stroming. U bent tot 12 uur beschermd tegen zowel lekken als onaangename geurtjes. Het is uiterst comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie die het ook volledig onzichtbaar maakt, zodat u deze bijzondere periode zonder bijzondere zorgen of ongemak kunt doormaken, zowel overdag als 's nachts. Voor een afvalvrije levensstijl zonder in te boeten aan bescherming of comfort.

Ref: SN012

Ontdek de Selene menstruatieboxer van Smoon, ontworpen om comfort en veiligheid te bieden tijdens je menstruatie. Dit zwarte model is perfect voor gemiddelde menstruatie, en ook geschikt voor lichte urine-incontinentie, ideaal voor zwangere vrouwen of jonge moeders.

  • Deze shorty gebruikt Franse en Italiaanse materialen die streng zijn gecontroleerd op schadelijke chemicaliën. Het bevat geen zilvernanodeeltjes.
  • De shorty is ontworpen met meerdere lagen stof alleen in het kruis, terwijl de rest van de boxer niet gevoerd is voor extra lichtheid.
  • Beschikbaar in volwassen maten (ook in tienermaat) en voor gemiddelde menstruatie (ook in lichte menstruatie).

  • Type vloei: Gemiddelde menstruatie, ook beschikbaar voor lichte menstruatie.
  • Maat: Raadpleeg de maattabel in de productafbeeldingen om de juiste maat te kiezen. De boxershorts vallen normaal; aarzel niet om de maatgids in de productfoto’s te controleren.
  • Onderhoud: Was voor eerste gebruik. Kan met de hand worden gewassen in koud water met een niet-vette zeep of in de machine op 30°C na een eerste spoeling met koud water om het overtollige bloed te verwijderen. Niet in de droger plaatsen of een wasverzachter gebruiken.
  • Herkomst: Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 80% polyamide, 20% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kan dit product niet worden geretourneerd. Er wordt geen terugbetaling gedaan bij retourzending.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die het menstruatiebeheer revolutioneren. Ontworpen met hoogwaardige absorberende materialen, bieden hun menstruatieonderbroeken optimale bescherming terwijl ze discreet en comfortabel zijn om te dragen. Smoon zet zich in voor het milieu met eco-vriendelijke stoffen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met het menstruatieondergoed van Smoon, dat prestaties en modern design combineert voor elke cyclus.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt