Smoon

Smoon is een Frans merk van menstruatieslips, gecreëerd door Mathilde Housset in 2019.  Mathilde is een jonge mama, en besefte na haar bevalling dat ze zich niet meer kon vinden bij de klassieke beschermingsmogelijkheden. Zo heeft ze zelf naar een oplossing gezocht, goed voor haar lijf, maar ook ecologisch verantwoord; Smoon werd geboren en Mathilde werd onderneemster.

Smoon biedt menstruatieondergoed aan die het vrouwelijk lichaam en het milieu respecteren, zonder in te moeten boeten aan prestaties of comfort.

De materialen komen allemaal uit Frankrijk en Italië en zijn OEKO TEX gecertificeerd, een garantie dat de slipjes vrij zijn van chemicaliën en daarom ook lief zijn voor het vrouwelijk lichaam.

Waarom kiezen voor Smoon?

Ze zijn niet alleen techisch goed uitgedacht maar ook comfortabel, wat in de eerste instantie gewoon fijn is om te dragen, vooral tijdens die dagen van de maand dat je je minder goed in je vel kan voelen.

Uiteraard passen deze menstruatieslips ook perfect in een Zero Waste levenswijze. Het is een ecologisch alternatief voor wegwerpbare maandverbanden of tampons. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar voor minstens 3 jaar. De menstruatieonderbroeken worden verpakt in een aantrekkelijke kartonnen enveloppe, all the way plasticvrij!

Smoon slipjes staan synoniem aan Franse finesse, met minder dan 2 mm dikte voelen ze aan als een tweede huid en bieden ze vooral voldoende bescherming tijdens de gehele menstruatieperiode. Zo kan je in alle comfort en zekerheid de menstruatieperiode door.

Voor Smoon staat het welzijn van vrouwen centraal, en daarom engageren ze zich bij meerdere concrete solidariteitsprojecten. Zo schenken ze bijvoorbeeld 1% van hun omzet aan "La maison des Femmes" in Saint-Denis, die kwetsbare vrouwen of slachtoffers van geweld opvangen. Ze schenken ook ieder jaar enkele honderden menstruatieslips aan "Régles Élémentaires" en andere verenigingen die strijden tegen de klasse-ongelijkheid op gebied van toegang tot menstruatiebescherming.

Ontdek de verschillende modellen in vele trendy kleurtjes.

Er zijn 25 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 15,00 - € 105,00
Smoon

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt