ECOCHEQUE

Menstruatieslip Séléné voor middelmatige vloed Beige - Smoon

Naadloze, wasbare, medium flow menstruatiebroek voor volwassenen

€ 34,95

2 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,40
4 5% Tot € 6,99
8 7% Tot € 19,57
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Wilt u een menstruatieslip die doeltreffend, mooi, zacht en comfortabel is? Kies het Séléné model van het Franse merk Smoon. Het absorptievermogen is gelijk aan dat van twee conventionele tampons. Het zal perfect zijn voor dagen met een lichtere stroming. U bent tot 12 uur beschermd tegen zowel lekken als onaangename geurtjes. Het is uiterst comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie die het ook volledig onzichtbaar maakt, zodat u deze bijzondere periode zonder bijzondere zorgen of ongemak kunt doormaken, zowel overdag als 's nachts. Voor een afvalvrije levensstijl zonder in te boeten aan bescherming of comfort.

Ref: SN031

Ontdek de menstruatieonderbroek Séléné van Smoon, speciaal ontworpen voor gemiddelde menstruatiefluxen. Dit model is ook beschikbaar voor zware fluxen en in tienermaat, zodat het aan jouw specifieke behoeften kan voldoen.

  • Kan ook worden gebruikt voor lichte urine-incontinentie, ideaal voor zwangere vrouwen of jonge moeders met kleine incidentele lekkages.
  • Alleen het gedeelte ter hoogte van het kruis is voorzien van meerdere lagen stof, terwijl de rest van de onderbroek niet gevoerd is voor extra lichtheid.
  • Gemaakt van Franse en Italiaanse materialen, getest en gecontroleerd door een onafhankelijke instantie om de afwezigheid van schadelijke chemicaliën te garanderen. Bevat geen zilvernanodeeltjes.

  • Type flux: Gemiddeld (ook beschikbaar voor zware fluxen).
  • Maattabel: Raadpleeg de maattabel in de afbeeldingen van het product om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortjes vallen normaal; controleer de maattabel in de productfoto's.
  • Onderhoud: Was de onderbroek voor de eerste keer dragen. Handwas of machinewas op maximaal 30°C. Vermijd de droger. Voor handwas, gebruik koud water met een niet-vette zeep om de absorberende stof te behouden. Goed uitwringen voor een snelle droging. Voor machinewas, eerst koud afspoelen om overtollig bloed te verwijderen. Vermijd wasverzachters.
  • Oorsprong: Gemaakt in Tunesië.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 80% polyamide, 20% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen deze artikelen niet geretourneerd worden. Geen terugbetaling bij retourneren.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatie-ervaring revolutioneren. Met hoogwaardige absorberende materialen zorgt hun menstruatieondergoed voor optimale bescherming, terwijl het discreet en aangenaam te dragen is. Smoon zet zich in voor het milieu met verantwoorde textielen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met het menstruatieondergoed van Smoon, dat prestatie en modern design combineert voor elke cyclus.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt