ECOCHEQUE

Menstruatiestring Séléné voor lichte vloed Zwart - Smoon

€ 31,95

1 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,28
4 5% Tot € 6,39
8 7% Tot € 17,89
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Wil je een menstruatiestring die effectief, discreet en comfortabel is? Kies het model Séléné van het Franse merk Smoon, dat perfect zal zijn voor de eerste en de laatste dagen van de cyclus, of als aanvulling op een cup of tampon voor de rest van de cyclus. Zeer comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie die het onzichtbaar maakt onder kleding, zal het u toelaten om deze bijzondere periode te leven zonder enige zorg of bijzonder ongemak, terwijl het respecteren van uw zero waste levensstijl.

Ref: SN055

Ontdek de menstruatie-string Selene, ontworpen voor optimaal comfort tijdens je lichte menstruaties. Elegant en praktisch, dit zwarte model is ook beschikbaar voor jonge tieners.

  • Deze menstruatie-string is ideaal voor lichte flow en kan ook worden gebruikt voor lichte urine-incontinentie, wat het perfect maakt voor zwangere vrouwen of jonge moeders.
  • Gemaakt van Franse en Italiaanse materialen, die allemaal zijn getest om de afwezigheid van schadelijke chemicaliën te garanderen en zonder zilvernanodeeltjes.
  • Het kruis is versterkt met meerdere lagen stof, terwijl de rest van de string niet gevoerd is voor extra lichtheid.

  • Type flow : Licht, ook beschikbaar in gemiddelde flow.
  • Size : Voor het kiezen van de maat, raadpleeg de maattabel in de productafbeeldingen. De strings en shortys vallen normaal; kijk gerust naar de maattabel in de productfoto's.
  • Onderhoud : Was voor het eerste gebruik. Handwas of machinewas op maximaal 30°C. Niet in de droger. Voor handwas: gebruik koud water met een niet-vette zeep en goed uitwringen. Voor machinewas: spoel eerst met koud water om overtollig bloed te verwijderen en gebruik geen wasverzachter.
  • Oorsprong : Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië.
  • Samenstelling : Hoofdmateriaal: 80% polyamide, 20% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing : Omwille van hygiënische redenen kan dit type artikel niet worden geretourneerd. Er wordt geen terugbetaling verleend in geval van retour.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatiezorg revolutioneren. Ontworpen met hoogwaardige absorberende materialen, bieden hun menstruatie-strings optimale bescherming terwijl ze discreet en comfortabel blijven. Smoon zet zich in voor het milieu met ecologische textielen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met de menstruatieondergoed van Smoon, die prestaties en modern design voor elke cyclus verenigt.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt