ECOCHEQUE

Menstruatieslip Artémis voor hevige vloed Zwart - Smoon

Naadloze menstruatieonderbroek voor hevige vloed

€ 38,95

1 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,56
4 5% Tot € 7,79
8 7% Tot € 21,81
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Voor een menstruatieslip die absorberend, mooi, zacht en comfortabel is, kiest u het model Artémis van het Franse merk Smoon. Het absorptievermogen is gelijk aan dat van vier klassieke tampons. U bent tot 12 uur beschermd tegen zowel lekken als onaangename geurtjes. Het is uiterst comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie die het ook volledig onzichtbaar maakt, zodat u deze bijzondere periode zonder bijzondere zorgen of ongemak kunt doorbrengen, zowel overdag als 's nachts. Voor een afvalvrije levensstijl zonder in te boeten aan bescherming of comfort.

Ref: SN061

Ontdek de Artemis menstruatieonderbroek van Smoon, speciaal ontworpen om optimaal comfort te bieden tijdens zware menstruatie en lichte urine-incontinentie. Elegant en praktisch, deze onderbroek garandeert betrouwbare bescherming de hele dag door.

  • Beschikbaar in volwassen maten en ook in tienermaten om aan alle behoeften te voldoen.
  • Ideaal voor zware menstruatie, maar ook beschikbaar voor gemiddelde vloei.
  • De absorptiecapaciteit is twee keer zo groot als die van de Séléné onderbroek, wat zorgt voor versterkte bescherming.
  • Kan gebruikt worden voor lichte urine-incontinentie, wat het ideaal maakt voor zwangere vrouwen of jonge moeders.
  • Ontworpen met een kruis dat uit meerdere lagen stof bestaat voor optimale absorptie, terwijl de rest van de onderbroek niet gevoerd is.
  • Gemaakt van Franse en Italiaanse materialen, allemaal getest en gecontroleerd om schadelijke chemicaliën te garanderen. Bevat geen zilvernanodeeltjes.

  • Type vloei: Zwaar, maar ook beschikbaar voor gemiddelde vloei.
  • Size: Raadpleeg de maattabel in de productfoto's om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortjes vallen normaal, aarzel niet om de maattabel in de productfoto's te controleren.
  • Onderhoud: Was voor de eerste keer gebruik. Kan met de hand of in de machine gewassen worden op 30°C. Niet in de droger stoppen. Voor handwas: gebruik koud water met een niet-vette zeep om de absorberende stof niet te beschadigen. Goed uitknijpen voor snelle droging. Voor machinewas: eerst spoelen met koud water om overtollig bloed te verwijderen. Vermijd wasverzachter.
  • Herkomst: Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 80% polyamide, 20% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen deze artikelen niet worden geretourneerd. Er worden geen terugbetalingen gedaan bij retourzending.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatiezorg revolutioneren. Ontworpen met absorberende materialen van hoge kwaliteit, zorgen hun menstruatieonderbroeken voor optimale bescherming terwijl ze discreet en aangenaam zijn om te dragen. Smoon zet zich in voor het milieu met eco-verantwoorde stoffen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met het menstruatieondergoed van Smoon, dat prestaties en modern design voor elke cyclus combineert.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt