ECOCHEQUE

Menstruatieslip Artémis voor hevige vloed voor tieners Zwart - Smoon

€ 31,95

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,28
4 5% Tot € 6,39
8 7% Tot € 17,89
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Voor een menstruatieslip voor tieners die absorberend, mooi, zacht en comfortabel is, kiest u het model Artémis van het Franse merk Smoon. Het absorptievermogen is gelijk aan dat van vier klassieke tampons. U bent tot 12 uur beschermd tegen zowel lekken als onaangename geurtjes. Het is uiterst comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie die het ook volledig onzichtbaar maakt, zodat u deze bijzondere periode zonder bijzondere zorgen of ongemak kunt doormaken, zowel overdag als 's nachts. Voor een afvalvrije levensstijl en een stressvrije eerste periode.

Ref: SN067

Ontdek de Artemis menstruatieonderbroek, speciaal ontworpen voor tieners en ideaal voor zware menstruatie. Verkrijgbaar in zwart, combineert deze onderbroek comfort en efficiëntie pour een optimale bescherming.

  • Beschikbaar in tiener- en volwassen maten.
  • Ontworpen voor zware menstruatie, maar ook beschikbaar voor gemiddelde vloei.
  • Kan gebruikt worden voor lichte urine-incontinentie.
  • De onderbroek bestaat uit meerdere lagen stof alleen in het kruisgebied. De rest van de onderbroek is niet gevoerd.

  • Type vloei: Zwaar, ook beschikbaar voor gemiddelde vloei.
  • Size: Raadpleeg de maattabel in de productfoto's om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortjes vallen normaal; aarzel niet om de maattabel in de productfoto's te controleren.
  • Onderhoud: Was voor het eerste gebruik. Kan met de hand of in de machine gewassen worden op 30°C. Niet in de droger stoppen. Voor handwas: gebruik een niet-vette zeep en knijp de onderbroek goed uit zodat deze snel droogt. Voor machinewas: spoel de onderbroek eerst met koud water om overtollig bloed te verwijderen. Vermijd wasverzachter.
  • Herkomst: Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 80% polyamide, 20% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen deze artikelen niet worden geretourneerd. Er worden geen terugbetalingen gedaan bij retourzending.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatiezorg revolutioneren. Ontworpen met absorberende materialen van hoge kwaliteit, zorgen hun menstruatieonderbroeken voor optimale bescherming terwijl ze discreet en aangenaam zijn om te dragen. Smoon zet zich in voor het milieu met eco-verantwoorde stoffen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met het menstruatieondergoed van Smoon, dat prestaties en modern design voor elke cyclus combineert.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt