ECOCHEQUE

Menstruatieslip Séléné voor middelmatige vloed voor tieners Zwart - Smoon

Naadloze, wasbare, medium flow menstruatiebroek voor volwassenen

€ 28,95

1 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,16
4 5% Tot € 5,79
8 7% Tot € 16,21
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Heb je een menstruatiebroekje voor tieners nodig die effectief, mooi, zacht en comfortabel is? Kies de Séléné shorty van het Franse merk Smoon. Het absorptievermogen is gelijk aan dat van twee klassieke tampons. Het zal perfect zijn op dagen met een lichtere stroming. U bent tot 12 uur beschermd tegen zowel lekken als onaangename geurtjes. Het is uiterst comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie, die het bovendien volledig onzichtbaar maakt. Het zal u in staat stellen deze bijzondere periode zonder bijzondere zorgen of ongemakken door te komen, zowel overdag als 's nachts. Stijlvol en discreet, voor een afvalvrije levensstijl en een stressvrije eerste menstruatie.

Ref: SN076

Ontdek de menstruatie-shorty Selene, speciaal ontworpen voor tieners met een gemiddelde flow. Dit model biedt comfort en bescherming gedurende de hele dag en is ook beschikbaar in volwassen maten.

  • Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië, is de shorty gemaakt van Franse en Italiaanse materialen. Elk materiaal wordt streng getest om de afwezigheid van schadelijke chemicaliën te garanderen en bevat geen zilvernanodeeltjes.
  • Het absorberende gedeelte in het kruis is voorzien van meerdere lagen stof, terwijl de rest van de shorty niet gevoerd is voor extra lichtheid.

  • Type flow : Geschikt voor een gemiddelde flow. Ook beschikbaar in een versie voor zware flow.
  • Size : Raadpleeg de maattabel in de productafbeeldingen om de juiste maat te kiezen. De shorty en slipjes vallen normaal; kijk gerust naar de maattabel in de productfoto's.
  • Onderhoud : Was voor het eerste gebruik. Was met de hand of in de machine op maximaal 30°C. Niet in de droger. Voor handwas: gebruik een niet-vette zeep en spoel met koud water. Voor machinewas: spoel eerst met koud water om overtollig bloed te verwijderen. Vermijd wasverzachters.
  • Oorsprong : Ontwikkeld in Parijs, vervaardigd in Tunesië.
  • Samenstelling : Hoofdmateriaal: 80% polyamide, 20% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing : Omwille van hygiënische redenen kan dit type artikel niet worden geretourneerd. Er wordt geen terugbetaling verleend in geval van retour.

Smoon is een innovatieve lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatiezorg revolutioneren. Ontworpen met hoogwaardige absorberende materialen, bieden hun menstruatie-shorty's optimale bescherming terwijl ze discreet en comfortabel blijven. Smoon zet zich in voor het milieu met ecologische textielen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met de menstruatieondergoed van Smoon, die prestaties en modern design voor elke cyclus verenigt.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt