ECOCHEQUE

Menstruatieslip van BIO katoen voor middelmatige vloed Zwart - Smoon

Naadloze menstruatieonderbroek voor middelmatige vloed

€ 34,95

2 Items

Wil je een ongesteldheidsbroekje dat effectief, mooi, zacht en comfortabel is? Kies dan voor de menstruatieslip van biologisch katoen van het Franse merk Smoon. Het absorptievermogen is gelijk aan dat van twee conventionele tampons. Ze zijn perfect voor dagen met een lichtere vloed. Je bent tot 12 uur lang beschermd tegen zowel doorlekken als onaangename geurtjes. Hij is uiterst comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie die hem ook volledig onzichtbaar maakt, zodat je deze bijzondere periode zonder speciale zorgen of ongemak kunt doormaken, zowel overdag als 's nachts. Voor een zero waste levensstijl zonder in te boeten aan bescherming of comfort.

Ref: SN094

Ontdek onze menstruatieonderbroek van biologisch katoen, speciaal ontworpen voor optimaal comfort tijdens je menstruatie met een gemiddelde flow. Gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, is deze menstruatieonderbroek volledig naadloos voor extra comfort. Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië, wordt deze onderbroek gemaakt van Franse en Italiaanse materialen die strikt zijn getest om de afwezigheid van schadelijke chemicaliën en zilvernanodeeltjes te garanderen.


  • Type flux: Gemiddeld
  • Maattabel: Raadpleeg de maattabel in de afbeeldingen van het product om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortjes vallen normaal; controleer de maattabel in de productfoto's.
  • Onderhoud: Was de onderbroek voor het eerste gebruik. Handwas met koud water en een niet-vette zeep om de stof te beschermen. Goed uitwringen voor snelle droging. Voor machinewas, eerst koud afspoelen om overtollig bloed te verwijderen. Vermijd wasverzachters en de droger.
  • Oorsprong: Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 95% biologisch katoen, 5% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen deze artikelen niet worden geretourneerd. Geen terugbetaling bij retourneren.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatie-ervaring revolutioneren. Met hoogwaardige absorberende materialen zorgt hun menstruatieondergoed voor optimale bescherming, terwijl het discreet en aangenaam te dragen is. Smoon zet zich in voor het milieu met verantwoorde textielen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met het menstruatieondergoed van Smoon, dat prestatie en modern design combineert voor elke cyclus.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt