ECOCHEQUE

Menstruatieslip van BIO katoen voor hevige vloed Terracotta - Smoon

Naadloze menstruatieonderbroek voor hevige vloed

€ 38,95

3 Items

Op zoek naar een menstruatieonderbroek die zowel effectief, mooi, zacht als comfortabel is? Kies dan voor de biologische katoenen menstruatieonderbroek van het Franse merk Smoon. De absorptiecapaciteit komt overeen met die van twee gewone tampons. Ideaal voor dagen met een zware menstruatie. Je bent tot 12 uur beschermd tegen lekkages en onaangename geurtjes. Hyper comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie die het ook volledig onzichtbaar maakt, zodat je deze bijzondere periode zonder enige zorgen of ongemakken kunt doorstaan, zowel overdag als 's nachts. Voor een zero waste levensstijl zonder concessies te doen aan bescherming of comfort.

Ref: SN101

Ontdek de Aquila menstruatieonderbroek in biologische katoen van Smoon, speciaal ontworpen voor zware menstruatievloei. Elegante en comfortabele bescherming, met respect voor het milieu dankzij een ethische productie.

  • Gemaakt van GOTS-gecertificeerde biologische katoen, naadloos voor extra comfort.
  • Gerealiseerd met Franse en Italiaanse materialen, getest en gecontroleerd om schadelijke chemicaliën te garanderen. Bevat geen zilvernanodeeltjes.

  • Type vloei: Zware vloei.
  • Size: Raadpleeg de maattabel in de productfoto's om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortjes vallen normaal, aarzel niet om de maattabel in de productfoto's te controleren.
  • Onderhoud: Was voor de eerste gebruik. Kan met de hand of in de machine gewassen worden op 30°C. Niet in de droger stoppen. Voor handwas: gebruik koud water met een niet-vette zeep om de absorberende stof niet te beschadigen. Knijp de onderbroek goed uit zodat deze snel droogt. Voor machinewas: eerst spoelen met koud water om overtollig bloed te verwijderen. Vermijd wasverzachter.
  • Herkomst: Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 95% biologische katoen, 5% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen deze artikelen niet worden geretourneerd. Er worden geen terugbetalingen gedaan bij retourzending.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatiezorg revolutioneren. Ontworpen met absorberende materialen van hoge kwaliteit, zorgen hun menstruatieonderbroeken voor optimale bescherming terwijl ze discreet en aangenaam zijn om te dragen. Smoon zet zich in voor het milieu met eco-verantwoorde stoffen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met het menstruatieondergoed van Smoon, dat prestaties en modern design voor elke cyclus combineert.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt