ECOCHEQUE

Menstruatieslip Perséphone voor hevige vloed Zwart - Smoon

Naadloze menstruatieonderbroek voor hevige vloed

€ 45,00

1 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Frans merk

Smoon ondersteunt je tijdens zware menstruaties of tijdens je zwangerschap en postpartum met een naadloze onderbroek voor zeer zware fluxen. De absorberende zone is breder en ook hoger aan de voorkant en achterkant om een onfeilbare bescherming te garanderen. De gekruiste vorm aan de voorkant biedt optimaal comfort en past zich aan de ontwikkeling van je buik aan tijdens en na de zwangerschap.

Ref: SN112

De zwarte menstruatieonderbroek Perséphone van het merk Smoon is speciaal ontworpen voor zeer zware menstruaties, met een uitzonderlijke absorptie en optimaal comfort.

  • Recordabsorptiecapaciteit van 150 ml, gelijk aan 6 tampons.
  • Antibacteriële eigenschappen.
  • Garantie voor anti-geur en anti-vocht, ongeacht de positie.

  • Type flux: Voor zeer zware menstruaties.
  • Maattabel: Raadpleeg de maattabel in de afbeeldingen van het product om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortjes vallen normaal, controleer de maattabel in de productfoto's.
  • Onderhoud: Was de menstruatieonderbroek voor het eerste gebruik. Na elk gebruik koud spoelen. Handwas of machinewas op maximaal 30°C. Lucht drogen. Vermijd wasmiddelen en vetachtige zepen (zoals Marseillezeep), wasverzachters en de droger.
  • Oorsprong: Ontwikkeld in Parijs en vervaardigd in Tunesië.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 82% polyamide, 18% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen deze artikelen niet worden geretourneerd. Geen terugbetaling bij retourneren.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatie-ervaring revolutioneren. Met hoogwaardige absorberende materialen zorgt hun menstruatieondergoed voor optimale bescherming, terwijl het discreet en aangenaam te dragen is. Smoon zet zich in voor het milieu met verantwoorde textielen en een respectvol productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met het menstruatieondergoed van Smoon, dat prestatie en modern design combineert voor elke cyclus.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt