ECOCHEQUE

Menstruatiebadpak Brizo voor tieners Zwart - Smoon

€ 75,26

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën

Omdat jij een van die vrouwen bent die zich niet laten tegenhouden door hun periode? Blijf gewoon zwemmen en jezelf onderdompelen met deze mooie menstruatiebadpak! 

Ref: SN118

Ontdek de Brizo menstruatiezwembroek voor tieners, ideaal voor effectieve bescherming tijdens het zwemmen. Met de garantie op geen lekkages kunt u zonder zorgen genieten van zoet, chloor- of zoutwater. Dit elegante zwarte model biedt zowel praktische voordelen als comfort en gemoedsrust.

  • Geen tampon nodig dankzij de geïntegreerde bescherming.
  • Garantie op geen lekkages en waterdicht, met een test en certificering van OEKO-TEX® STANDARD 100.
  • Geschikt voor zoet, chloor- of zoutwater.
  • Ontworpen met siliconen afdichtingen die getest zijn voor optimale bescherming.

  • Type vloei: Geen verspreiding van bloed in het water, geen opzwelling wanneer nat, geen vlekken op de handdoek.
  • Maat: Raadpleeg de maattabel in de productafbeeldingen om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortys vallen normaal; aarzel niet om de maatgids in de productfoto’s te controleren.
  • Onderhoud: Was voor gebruik en na elk gebruik. Kan in de machine gewassen worden op maximaal 30°C. Lucht drogen.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 78% gerecycled polyamide, 22% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: polyester. Membranen: 75% polyester, 16% elastaan, 9% polyurethaan. Bevat geen schadelijke stoffen voor lichaam en milieu (geen chemicaliën of zilvernanodeeltjes).
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen dit soort artikelen niet worden geretourneerd. Er wordt geen terugbetaling gedaan bij retourzending.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die menstruatiebeheer revolutioneren. Ontworpen met hoogwaardige absorberende materialen, zorgen hun menstruatieonderbroeken voor optimale bescherming terwijl ze discreet en comfortabel zijn om te dragen. Smoon zet zich in voor het milieu met milieuvriendelijke stoffen en een respectvolle productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met de menstruatieonderbroeken van Smoon, die prestaties en modern design combineren voor elke cyclus.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt