ECOCHEQUE

Menstruatiebadpak Nereides Zwart - Smoon

€ 89,04

1 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar

Omdat jij een van die vrouwen bent die niet wordt tegengehouden door haar menstruatie? Blijf gewoon zwemmen en genieten van het water met deze mooie menstruatiebadpak! 

Ref: SN123

Ontdek de Néréides Noir menstruatiezwembroek van Smoon, ontworpen om comfort en bescherming te bieden tijdens uw wateractiviteiten. Deze innovatieve zwembroek combineert elegantie en functionaliteit zodat u zorgeloos van het water kunt genieten.

  • De siliconen afdichtingen, gecertificeerd met OEKO-TEX® STANDARD 100, garanderen effectieve bescherming tegen lekkages.
  • Verspreidt geen bloed in het water, zwelt niet op wanneer het nat is en laat geen vlekken achter op de handdoek.
  • Ontworpen voor gebruik in zoet, chloor- of zoutwater, en biedt bescherming tegen UV-stralen (UPF 50+).
  • Geen tampon nodig, met garantie op geen lekkages dankzij de waterdichte membranen.
  • De V-hals en verstelbare schouderbanden, die gekruist kunnen worden of niet, voegen een extra vleugje comfort en stijl toe.

  • Type vloei: Geschikt voor menstruatie, met geïntegreerde bescherming tegen lekkages.
  • Maat: Raadpleeg de maattabel in de productafbeeldingen om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortys vallen normaal; aarzel niet om de maatgids in de productfoto’s te controleren.
  • Onderhoud: Was voor gebruik en na elk gebruik. Kan in de machine gewassen worden op maximaal 30°C. Lucht drogen.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 78% gerecycled polyamide en 22% elastaan. Bovenvoering: 84% gerecycled polyamide en 16% elastaan. Absorberende bodem: 93% polyamide en 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 75% polyester, 16% elastaan en 9% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen dit soort artikelen niet worden geretourneerd. Er wordt geen terugbetaling gedaan bij retourzending.

Smoon is een innovatief lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die menstruatiebeheer revolutioneren. Ontworpen met hoogwaardige absorberende materialen, zorgen hun menstruatieonderbroeken voor optimale bescherming terwijl ze discreet en comfortabel zijn om te dragen. Smoon zet zich in voor het milieu met milieuvriendelijke stoffen en een respectvolle productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met de menstruatieonderbroeken van Smoon, die prestaties en modern design combineren voor elke cyclus.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt