ECOCHEQUE

Menstruatieslip Séléné voor middelmatige vloed Luipaard - Smoon

Naadloze menstruatieonderbroek voor middelmatige vloed

€ 39,00

3 Items

Wilt u een menstruatieslip die doeltreffend, mooi, zacht en comfortabel is? Kies het Séléné model van het Franse merk Smoon. Het absorptievermogen is gelijk aan dat van twee conventionele tampons. Het zal perfect zijn voor dagen met een lichtere stroming. U bent tot 12 uur beschermd tegen zowel lekken als onaangename geurtjes. Het is uiterst comfortabel dankzij de innovatieve naadloze technologie die het ook volledig onzichtbaar maakt, zodat u deze bijzondere periode zonder bijzondere zorgen of ongemak kunt doormaken, zowel overdag als 's nachts. Voor een afvalvrije levensstijl zonder in te boeten aan bescherming of comfort.

Ref: SN136

Ontdek de menstruatieonderbroek Selene van Smoon, speciaal ontworpen voor gemiddelde vloeien. Dit model is ook beschikbaar voor zware vloeien en in tienermaat.

  • De onderbroek kan ook worden gebruikt voor lichte urine-incontinentie, wat het ideaal maakt voor zwangere vrouwen of jonge moeders met kleine af en toe voorkomende lekkages.
  • Alleen het kruis van de onderbroek is voorzien van meerdere lagen stof, de rest van de onderbroek is niet gevoerd.
  • Deze onderbroek is gemaakt van Franse en Italiaanse materialen, die allemaal zijn getest en gecontroleerd door een onafhankelijke instantie om te garanderen dat er geen schadelijke chemicaliën aanwezig zijn. Dit product bevat geen zilvernanodeeltjes.

  • Vloei type: Voor gemiddelde vloei (ook beschikbaar voor zware vloei).
  • Maat: Raadpleeg de maattabel in de afbeeldingen van het product om de juiste maat te kiezen. De onderbroeken en shortys vallen normaal, aarzel niet om de maatgids in de productfoto’s te controleren.
  • Onderhoud: Was de onderbroek vóór het eerste gebruik. Kan met de hand of in de machine gewassen worden op maximaal 30°C. Niet in de droger. Voor handwas, gebruik koud water met een niet-vette zeep om te voorkomen dat de absorberende stof beschadigd raakt. Zorg ervoor dat je de onderbroek goed uitwringt voor een snelle droging. Voor machinewas, spoel eerst met koud water om overtollig bloed te verwijderen. Vermijd het gebruik van wasverzachter.
  • Herkomst: Gemaakt in Tunesië.
  • Samenstelling: Hoofdmateriaal: 80% polyamide, 20% elastaan. Kruis: 51% hydrophilamide, 42% polyamide, 7% elastaan. Absorberend: 100% polyester. Membranen: 86% polyester, 14% polyurethaan.
  • Waarschuwing: Om hygiënische redenen kunnen dit soort artikelen niet worden geretourneerd. Er wordt geen terugbetaling gedaan bij retourzending.

Smoon is een innovatieve lingeriemerk dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Gespecialiseerd in menstruatieondergoed, biedt Smoon elegante en functionele producten die de menstruatiebeheer revolutioneren. Ontworpen met hoogwaardige absorberende materialen, zorgen hun menstruatieonderbroeken voor optimale bescherming terwijl ze discreet en comfortabel zijn om te dragen. Smoon zet zich in voor het milieu met milieuvriendelijke stoffen en een respectvolle productieproces. Geef jezelf gemoedsrust met de menstruatieonderbroeken van Smoon, die prestaties en modern design combineren voor elke cyclus.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt