ECOCHEQUE

Honestly Aging - Nutri-intense dag- & nacht crème

Bestrijdt rimpels, boost een gezonde glow

€ 34,00

4 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Biologisch
Gemaakt in België
Vegan
Belgisch merk

Leeftijd is maar een getal, en daarom ontwikkelde Cîme de Honestly Aging Dag- en Nachtcrème. Deze crème bevat high-performance superingrediënten zoals duindoorn, rijk aan vitamine C, retinal, hexapeptiden, hyaluronzuur en edelweiss.

Deze formule zorgt voor een verbeterde hydratatie en elasticiteit van je huid, terwijl je huid intens gevoed wordt. Daarnaast vermindert en voorkomt het rimpels, fijne lijntjes en donkere vlekken, terwijl het ook helpt bij rosacea en roodheid.

  • voorkomt en bestrijdt rimpels
  • vermindert rode vlekken
  • inhoud: 50 ml
Ref: CE522

Power ingrediënten:

Hyaluronzuur 2.0
Hyaluronzuur is in staat om 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden en verhoogt de elasticiteit en hydratatie van de huid en geeft het een jeugdige uitstraling.

Retinal
Een volledig natuurlijk alternatief voor retinol, met hetzelfde huidvernieuwende effect, maar zonder het risico op reacties en huidgevoeligheid. Verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels, fijne lijntjes en rosacea en vermindert hyperpigmentatie van de huid. Voor een stevige en gladde huid.

Edelweiss
Plantaardige zonbescherming: Edelweiss staat bekend om zijn hoge concentratie aan antioxidanten en helpt daarom de huid te beschermen tegen UV-straling en vervuiling.

Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. Zonder parabenen, zonder (synthetisch) parfum, zonder phenoxyethanol.

  • Voor elk verkocht product schenken wij een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya.
  • Inhoud: 50 ml
  • Houdbaarheid: tot 6 maanden na opening
  • 's Ochtends en/of 's avonds op de gereinigde huid van het gezicht en de hals aanbrengen en lichtjes inmasseren.
  • Beste resultaat in combinatie met het Retinal Serum.

ALOË BARBADENSIS BLADSAP*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERINE, PENTYLENE GLYCOL, OLIJFGLYCERIDEN, AQUA (WATER), BASSIA BUTYRACEA (CHIURI) ZAADBOTER*, LEONTOPODIUM HIMALAYANUM/JACOTIANUM BLOEM/BLAD/STAM EXTRACT* IN AQUA EN GLYCERINE*, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, TRIHEPTANOIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL OLIVATE, PRINSEPIA UTILIS (DHATELO) SEED OIL*, SORBITAN OLIVATE, SODIUM GLUCONATE, AROMA (FRAGRANCE)**, LEVULINEZUUR, TOCOFEROL, NATRIUM LEVULINAAT, XANTHAANGOM, NATRIUMANISAAT, NATRIUMHYALURONAAT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (DUINDOORN) ZAADEXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS (ZONNEBLOEM) ZAADOLIE, HEXAPEPTIDE-11, AMYLOPECTINE, CITROENZUUR, LACTOCOCCUS FERMENT EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, LACTOBACILLUS/BRASSICA NIGRA SEED FERMENT EXTRACT, RETINAL, CALCIUMLACTAAT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROZEMARIJN) LEAF EXTRACT*, EUGENOL**, LINALOOL**.

(*) Ingrediënt van biologische landbouw, (**) Van natuurlijke essentiële oliën, (***) Gemaakt met biologische ingrediënten.

100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
63% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt