Beauty & verzorging

Waarom jij retinal zou moeten gebruiken?

Gepubliceerd op 15 May 2023

Veroudering is onvermijdelijk, maar tegelijk een luxe. Dit maakt de term anti-aging veel te negatief geladen. Alsof het erg is om ouder te worden. Daarom heeft CÎME een nieuwe skincare lijn gelanceerd onder de gracieuze naam ‘Honestly Aging’. Een volledig nieuw productgamma boordevol actieve en natuurlijke ingrediënten zoals retinal en hyaluronzuur.

Cime honestly aging

Maar wat is retinal nu eigenlijk en wat doet het voor je huid?

Zowel retinal als retinol zijn vormen van vitamine A. Deze vitamine stimuleert de vernieuwing van huidcellen, waardoor de huid er gladder en gelijkmatiger uitziet en vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan. Het heeft zelfs 11 keer sneller resultaat dan de klassieke vormen van retinol, zonder dat je hiervan overmatig gebruik hoeft te maken.

Retinal is ook ideaal voor een iets rijpere huid, omdat het collageen stimuleert, de huid voller maakt, fijne lijntjes vermindert en zorgt voor een egalere teint. In tegenstelling tot retinol is retinal krachtiger en veroorzaakt het minder snel huidirritatie.

Cime honestly aging

Natuurlijke versie van retinal

CÎME maakt ook gebruik van een volledig natuurlijke variant van retinal, die perfect past bij de waarden en normen van het merk. Het grote voordeel hiervan is dat het wetenschappelijk bewezen huidverbeteringen biedt, maar zachter is dan retinol. Je hebt er dus minder van nodig en het mengt gemakkelijker met andere huidvriendelijke ingrediënten. Deze natuurlijke versie is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Voordelen van Honestly Aging producten

De nieuwe Honestly Aging lijn bestaat uit drie producten met retinal.

  • Het eerste product is het Honestly Aging retinal serum. Dit serum verbetert de hydratatie en elasticiteit van de huid, voedt intens, vermindert en voorkomt rimpels en fijne lijntjes, egaliseert donkere vlekken en vermindert zelfs rosacea en roodheid.

Serum honestly aging

Honestly Aging - Retinal serum

dagcreme honestly aging

Honestly Aging - Nutri-intense dag- & nacht crème

  • Tot slot hebben we de oogcrème. Deze crème vermindert wallen en donkere kringen, hydrateert intens, vermindert en voorkomt rimpels en fijne lijntjes. Het soft focus poeder zorgt voor een lichter effect rond de oogcontouren. Deze crème bevat geen parfum en is daarom uiterst geschikt voor gevoelige ogen.

oogcreme honestly aging

Oogcrème Honestly aging

Voor wie zijn deze producten bedoeld?

CÎME stelt geen specifieke leeftijdsgrens voor deze lijn. Of je nu 25 bent of 55, de keuze is helemaal aan jou. Weet gewoon dat er in deze lijn specifieke ingrediënten zijn toegevoegd om onder andere rimpeltjes en fijne lijntjes en droogtelijnen nog beter te verzorgen.
De Honestly Aging lijn is ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van rosacea en roodheid, wat uniek is aangezien het gebruik van reguliere retinol-producten bij deze mensen sterk wordt afgeraden.

Heel veel plezier bij het testen van dit geweldige nieuwe gamma!

Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt