Bamboo Mineral Silk 501 (helder beige)

€ 16,95

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,68
4 5% Tot € 3,39
8 7% Tot € 9,49
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Gemaakt in Europa
Vegan

Bamboo Mineral Silk 501 (helder beige) ZAO.  Mineral Silk is een ware poeder foundation gemakkelijk en snel in gebruik. Deze Mineral Silk foundation breng je aan over je eigen dagcrème en daardoor is het geschikt voor elk huidtype. Deze matte foundation wordt aangebracht met het kabuki penseel en is talkvrij, net als al onze andere poeders. Bamboe verpakking : Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en modern design, de bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een duurzaam katoenen zakje. De combinatie van deze prachtige verpakking samen met het refill systeem maakt een product van ZAO een perfect cadeau! Netto gewicht: 15 g

Ref: ZO173

Lijst van ingrediënten: (INCI/CTFA):  mica, oryza sativa powder (oryza sativa (rice) Powder)*, zea mays starch (zea mays (corn) starch)*, silica, zinc stearate, theobroma cacao seed extract (theobroma cacao (cocoa) seed extract, sesamum indicum seed extract(sesamum indicum (sesame) seed oil)*, triticum vulgare germ oil (triticum vulgare (wheat) germ oil)*, adansonia digitata seed oil*, calcium aluminium borosilicate, parfum (fragrance), lauroyl lysine, bambusa arundinacea stem powder, CI 77280 (silver), alpha-glucan oligosaccharide, caprylic/capric triglyceride, aqua (water), citrus paradise fruit extract (citrus paradise (grapefruit) fruit extract), theobroma cacao extract (theobroma cacao (cocoa) extract), linalool, alcohol, tocopherol, maltodextrin, limonene. Bevat mogelijk: CI 77891 [titanium dioxide], CI 77491 [iron oxides],

CI 77492 [iron oxides], CI 77499 [iron oxides].

*: Biologisch geteeld

Percentage natuurlijke ingrediënten: 100% 

Percentage organische ingrediënten: minimaal 32% 

Getest op dieren: Niet getest op dieren (noch over de bestanddelen of op verwerkte producten).

Nano technologie: Geen enkele formule of ingrediënt bevat materiaal wat is verwerkt met behulp van nano technologie.

Dierlijke ingrediënten: Geen enkel dierlijk ingrediënt is gebruikt.

Enkele ingrediënten uitgelicht:

  • Bambusa arundinacea poeder (gemicroniseerd bamboe poeder): Een witte substantie dat wordt gewonnen uit de stengels van bamboe. Het bestaat met name uit pure silica en wordt veel gebruikt in oriëntaalse medicijnen. Biologische silica speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van elastine en collageen wat zorgt voor een goede huidconditie. Na verloop van tijd, verliest onze huid elasticiteit. De oorzaak hiervan is sterk verlies van de silica. Het is daarom noodzakelijk om de huid te voeden met voedingsstoffen die diep in de huid doordringen. 
  • Oryza sativa (Rijst) poeder (biologische rijstpoeder): Rijstpoeder is een van de oudste cosmetische ingrediënten.Het heeft de eigenschap om vet van de huid te verwijderen zonder de poriën te verstoppen. 
  • Theobroma cacao (cacao) boter* (biologische cacao boter): Cacao boter beschermt de huid voor invloeden van buitenaf. Het helpt het vochtgehalte op peil te houden en vertraagt het vochtverlies van de huid door een barrière te vormen op het huidoppervlak. Het wordt in Afrika al eeuwen gebruikt als preventieve maatregel om de huid soepel te houden en het is zeer effectief voor de droge en gekneusde huid.
  • Biologische maïs zetmeel (Zea mays (corn) starch): Lange houdbaarheid. Biologisch maïs zetmeel is een natuurlijke ondersteuning om de huid te verbeteren door de poeder aan te brengen op het gezicht, hierdoor geeft het ook een langere houdbaarheid van je make-up. Het geeft een betere pigmentatie en halt je kleur omhoog.
  • Silica (organische silica): Het menselijk lichaam bevat ongeveer zeven gram silica, veel meer dan andere mineralen, inclusief ijzer. (Silica is tevens het tweede component van de aardkorst met 28% gevolgd door zuurstof met 47%). Een essentiële eigenschap van silica is dat het ervoor zorgt dat het menselijk lichaam vitaminen en mineralen beter kan opnemen. Het bindweefsel van het menselijk lichaam bestaat uit collageen en elastine. Deze moleculen hebben silica nodig, vanaf ongeveer 20 jarige leeftijd. Dit is de reden waarom veel producten van ZAO organische silica bevatten.

Gebruik een niet vette dagcrème voordat je de Mineral Silk aanbrengt. Schud een kleine hoeveelheid poeder in het deksel van de bamboe verpakking. Dep daarna met lichte druk het kabuki penseel in de poeder en maak een draaiende beweging om alle poeder op te laten nemen in de haren. Klop teveel poeder eventueel van het penseel door zacht op de rand van het deksel te tikken. Breng de Mineral Silk aan op het gezicht met een draaiende beweging.

ZAO beauty tip: Net als de compact poeder, help ook de Mineral Silk voor een langere houdbaarheid van je make-up. Om uw teint nog mooier te maken kunt u na het aanbrengen van de Mineral Silk, twee tinten donkerder gebruiken om die als blush aan te brengen. 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt