Zao

Ontdek ZAO make-up… …de subtiele samenwerking van vergankelijkheid en het duurzaamheid.

Om uw huid op respectvolle wijze op te doffen heeft ZAO formules van 100% natuurlijke oorsprong* ontwikkeld die verrijkt zijn met biologische actieve bestanddelen. Laat u verleiden door de felle kleuren en texturen die comfortabel en langdurige zijn. Deze innovatie wordt verpakt in een modern en plantaardig materiaal: bamboe.

De schoonheid van bamboe aan de buitenkant en de voordelen van bamboe aan de binnenkant

Innovatief en natuurlijk

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een gecertificeerd biologische* make-uplijn natuurlijke verpakking moet gebruiken, hebben wij bamboe gekozen voor zijn elegantie en moderniteit. Alle bomen bewaren grote hoeveelheden carbon, maar de uitzonderlijke groeisnelheid van bamboe maakt deze een kampioen in het opnemen van carbon tijdens diens levenscyclus. Zo heeft ZAO ook een bijzonder tevreden stellende carbon-balans. Een ecologische verfijning.

Het gamma van ZAO, 100% natuurlijk en BIO gecertificeerd (Comsébio / Ecocert / Cruelty free)

Ethisch en ecologisch

ZAO beantwoordt de 6 onvoorwaardelijke eisen:

 • Wees innovatief… de verpakking en formules zijn ontwikkeld op basis van bamboe,
 • Wees ethisch … het respect voor mens en dier (label cruelty free) wordt bij elke fase van de ontwikkeling gegarandeerd,
 • Wees natuurlijk … de producten hebben Cosmébio* label en zijn door Ecocert* gecertificeerd,
 • Wees duurzaam … het innovatief systeem van aanvullen maakt elk product ecologisch en economisch,
 • Wees sensueel … het vrouwelijke design van de verpakking heeft subtiel lichtgevende kleuren
 • Wees coherent … ZAO biedt de schoonheid van bamboe aan voor de buitenkant (verpakking) en de helende krachten van bamboe (bamboe-extracten in de ingrediënten) voor de binnenkant.

Het ZAO gamma, 100% natuurlijk en BIO gecertificeerd (Cosmebio / Ecocert / Cruelty free)

Erkenning

Al deze kwaliteiten hebben ervoor gezorgd dat ZAO 2 sterren verdiende in het 2014 klassement van ‘slow cosmétique’ (beste resultaat voor een make-up merk). Het merk kreeg trouwens de eerste prijs in het klassement van ‘Ethical Living’ van bio en natuurlijke make-up merken: ethicallivingIssue.

Hervulbaar / 100% natuurlijk / BIO gecertificeerd / Cosmébio / Ecocert / Cruelty free

Hervulbaar en duurzaam

Dankzij ons gemakkelijk en ludiek** aanvulsysteem kunt u erg gemakkelijk uw product vervangen op een economische manier door enkel de vulling te kopen. U bewaart zo het bamboe doosje om het zo lang u wil te blijven gebruiken. Elk product in bamboe wordt beschermd door een elegant zakje in katoen opdat het langer bewaard kan worden. Naast de vermindering in kost en in verpakking, geïnduceerd door ons systeem, staat dit merk u ook toe bijzonder gemakkelijk andere kleuren te proberen of af te wisselen volgens uw wensen van het moment. Simpeler kan het niet! Door verschillende hervullingen te hebben geeft u de vrijheid aan uw creativiteit! Een innovatief en duurzaam hervulsysteem.

Coherent en herstellend

Om de meest effectieve make-up (qua kleur, houding, textuur, samenstelling …) te combineren met een respectvolle omgang met uw huid gebruiken wij ingrediënten met specifieke prioriteiten en vele krachten. Dit met in het bijzonder 2 originele en krachtige families van ingrediënten:

Organische kiezelaarde: onze vezels, onze cellenwanden zijn samengesteld uit organische kiezelaarde die onmisbaar is in de vorming van elastine en collageen wat de soepelheid van onze huid onderhoudt. Vanaf we volgroeid zijn synthetiseert ons menselijk lichaam geen organische silicea meer en begint onze huid haar elasticiteit te verliezen. Dat is het begin van de ouderdom.

Een uitwendige en directe applicatie van organische kiezelaarde aan ons weefsel is dus de enige mogelijkheid om hun elasticiteit te verlengen. Het bamboe is extreem rijk aan kiezelgrond,, evenzeer als de extracten die wij gebruiken in onze formules:

 • Poeder van micro-bamboehars (in alle poeders, mascara’s, correctie-sticks, gloss…)
 • Hydrolaat van bamboebladen (vloeibare foundation, eye liner, …)
 • Maceraat van wortelstok (compacte foundation)
 • Micro-zilverpoeder: aanwezig in al onze formules ***. Beschermt de formule tegen bacteriële agressies, maar geeft het tegelijkertijd een antiseptische kracht die bijzonder nuttig kan zijn voor gevoelige en zelfs atopische huiden.
 • Bamboe wordt gebruikt als ingrediënt en als verpakking

*Behalve vernis, nagelzorg en accessoires

**Op bepaalde producten

***Behalve lippenbalsem

Zao

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt