ECOCHEQUE

Flexibele herbruikbare knijpzakjes Pack van 3 Squiz Carnaval 130 ml

€ 18,09

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,72
4 5% Tot € 3,62
8 7% Tot € 10,13
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Europa
Herbruikbaar

SQUIZ 3 Knijpzakjes - Innovatieve knijpzakjes ! Je vult de knijpzakjes via de grote zipper opening aan de onderkant, en bewaart ze in de koelkast of vriezer. Door de dubbele zipper sluiting blijven de zakjes goed dicht en is er geen risico op lekken! Je maakt de Squiz zakjes snel en makkelijk schoon met een borstel of in de vaatwasser, en je kunt ze gemiddeld 50 keer hergebruiken. 130ml

Zowel kleine als grote kinderen kunnen vanaf nu makkelijk genieten van hun maaltijd of snack; altijd en overal!

  • Herbruikbaar: Elke 3-set Squiz knijpzakjes voorkomt het afval van 150 wegwerp knijpzakjes
  • Niet giftig: Het plastic is gegarandeerd vrij van BPA, Ftalaten, en PVC
  • Herkomst Europa: Geproduceerd in Zwitserland en verpakt in Frankrijk met materialen uit Frankrijk, Italië en Duitsland.
Ref: BL032
  • Duurzaam en hygiënisch

De knijpzakjes worden makkelijk gevuld en grondig schoongemaakt dankzij de grote opening. Het dubbele zipper systeem aan de onderkant sluit met een simpele druk en blijft goed dicht – dus geen geknoei in de tas! Gemaakt van 3-lagig duurzaam plastic: Squiz is stevig genoeg voor dagelijks gebruik zonder risico op scheuren.

  • Blije ouders, blije kinderen

Een enkel knijpzakje kan je gebruiken voor het bewaren, opwarmen, meenemen, en consumeren – Squiz bespaart ouders heel veel tijd! Squiz is ontwikkeld om het leven gemakkelijker te maken: ruimte om datum en naam te noteren en een transparant deel om te zien wat erin zit. En kinderen kunnen niet wachten tot hun volgende Squiz moment!

  • Spaar tijd, spaar geld

Je hoeft geen chef te zijn om Squiz te gebruiken! Ouders met weinig tijd kunnen de knijpzakjes ook vullen vanuit grootverpakkingen met yoghurt, fruithapjes of soep. Wat jouw behoefte ook is: besparen, duurzaamheid, voedzaam & gezond eten…Squiz is voor iedereen!

  • Ecologische voetafdruk: Squiz minimaliseert de invloed op het milieu zoveel mogelijk. Door dichtbij het uiteindelijke verkooppunt te produceren en te verpakken, vermijdt Squiz lange transportafstanden.
  • Verpakkingsmateriaal: De knijpzakjes zijn verpakt in een herbruikbare etui die volledig in Frankrijk wordt geproduceerd met een recycleerbare polypropyleen film – een ecologisch alternatief voor PVC.
  • Verpakkingslocatie: Elk pakket met 3 knijpzakjes wordt verpakt in Frankrijk op een sociale werkplaats. Dit is een organisatie die gehandicapten of benadeelde mensen helpt om werkervaring op te doen in een veilige, naar hen aangepaste, omgeving.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt