ECOCHEQUE

Oogcontourcrème - Anti-aging

€ 8,99

15 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,36
4 5% Tot € 1,80
8 7% Tot € 5,03
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

Hydraterende oogcontourcrème op basis van natuurlijke arganolie. Dringt snel in de huid en bestrijdt rimpeltjes rond de ogen.

Inhoud: 40 milliliter

 

Deze verzachtende oogcontourcrème: 

 is niet getest op dieren

✓ ​​​​maakt de gevoelige huid rond de ogen soepel en stralend

 is geschikt voor alle huidtypes

Ref: AV028

Deze natuurlijke oogcontourcrème op basis van arganolie dringt snel in de huid en versterkt de elasticiteit van de gevoelige huid rond de ogen. De crème heeft een subtiele geur en is geschikt voor alle huidtypes.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Breng 's avonds een kleine hoeveelheid van de oogcontourcrème aan op een nette en droge huid. Zachtjes aandrukken, niet wrijven. Wacht even en breng vervolgens je nachtcrème aan.

Aqua, rosa damascena flower water*, biosaccharide gum-1, caprylic/capric triglyceride, isopropyl palmitate, sucrose stearate, argania spinosa kernel oil*, butyrospermum parkii butter*, glycerin, prunus armeniaca kernel oil*, cetyl palmitate, glyceryl stearate se, stearic acid, benzyl alcohol, cera alba*, xanthan gum, helianthus annuus seed oil, tocopherol, dehydroacetic acid.

* ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt