ECOCHEQUE

Vilt Eyeliner - 066 - Intens Zwart - 3,8 ml

Biologisch, geschikt voor gevoelige huid en ogen

€ 18,90

4 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,76
4 5% Tot € 3,78
8 7% Tot € 10,58
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Vegan
Biologisch
Oplaadbaar
Herbruikbaar

De eyeliner onderlijnt uw ogen om charme en intensiteit te brengen. Het wordt zo dicht mogelijk bij het oog aangebracht en moet daarom volkomen onschadelijk zijn. De 100% natuurlijke formule van ZAO eyeliner is ontworpen om het risico op roodheid en irritatie te verminderen en maakt dagelijks gebruik mogelijk, zelfs voor mensen met gevoelige ogen. Het is bijzonder geschikt voor dragers van contactlenzen. Het gelakte bamboe etui is verfijnd en origineel en wordt geleverd in een katoenen zakje om het etui beter te beschermen. Dankzij hun prachtige presentatie zijn de producten van het ZAO-assortiment bijzonder geschikt als geschenkideeën. 3,8ml

Ref: ZO206
  • Labels: Slow cosmetica, Ecocert cosmos biologisch,
  • Voor een dun lijntje moet u gewoon niet te veel druk uitoefenen met het penseel.
  • Afhankelijk van de druk die je uitoefent, zal de lijn meer of minder dik zijn.
  • Op het bovenste deel wordt het lijntje aangebracht met gesloten ooglid, aan de basis van de wimpers, beginnend bij de binnenste ooghoek tot aan het uiteinde van het oog.
  • Gezicht Beauty top ZAO: Om gemakkelijker bij de basis van de wimpers te komen, sluit u het ooglid en trekt u de huid met een vinger iets omhoog over de wenkbrauwen. Door uit het midden van het oog te vertrekken en achtereenvolgens naar links en rechts te tekenen, is het gemakkelijker een perfecte lijn te verkrijgen. Om de lijn af te werken, begint u aan de uiteinden en werkt u naar het midden toe. Tip: Geef op een klein beweeglijk ooglid de voorkeur aan een dun lijntje. Hoe hoger het beweeglijke ooglid, hoe geprononceerder de lijn kan zijn.

Aloë Barbadensis Leaf Juice*, Glycerine, Sucrose Palmitaat, Aqua (Water), Fenethyl Alcohol, Bambusa Vulgaris Leaf Extract*, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Natrium Hydroxide, Glyceryl Caprylate. Kan +/- bevatten: Ci 77491 (ijzeroxiden), Ci 77492 (ijzeroxiden), Ci 77499 (ijzeroxiden).
*Ingrediënten van biologische landbouw.
59% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.
100% natuurlijke oorsprong van het totaal.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt